A.T.S.-KAISER

Contactgegevens A.T.S.-KAISER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.S.-KAISER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.S.-KAISER

Regio (region): Aalst (Erembodegem), België

Adres (address): Zuid III,9320, België

Telefoon (phone): 053 66 50 11 053 66 50 11

Fax (fax): 053 66 53 27 053 66 53 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.S.-KAISER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.S.-KAISER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.S.-KAISER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.S.-KAISER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.S.-KAISER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.S.-KAISER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.S.-KAISER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.S.-KAISER
Products information A.T.S.-KAISER

BTW identificatienummer (tax): BE07544555664
Ondernemingsnummer: 5176727294
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.T.S.-KAISER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.S.-KAISER
(Get full report from official database of BE for A.T.S.-KAISER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.S.-KAISER
Addition kinds of activities for A.T.S.-KAISER

703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
73420102. Restroom schoonmaakdienst | Rest room cleaning service

Werken bij A.T.S.-KAISER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.S.-KAISER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.S.-KAISER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.S.-KAISER. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

 • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

 • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

 • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: DCO Geetbets

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

 • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • DAKWERKER (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: STADAK

  Type: Vaste Job

  Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

 • psycholoog (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE GELAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

 • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van A.T.S.-KAISER in sociale netwerken
Look for responds of A.T.S.-KAISER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.S.-KAISER. Laat een reactie achter voor A.T.S.-KAISER. A.T.S.-KAISER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.S.-KAISER. Leave a respond for A.T.S.-KAISER. A.T.S.-KAISER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.S.-KAISER op de google maps. Adres en contacten A.T.S.-KAISER
Location of A.T.S.-KAISER on the google maps. Address and contacts of A.T.S.-KAISER

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.S.-KAISER A.T.S.-KAISER: D'haese BVBA | D-FENCE BVBA | Hanlet SA | REM B. N.V. | Teirlinck B.V.B.A.

Other related companies as A.T.S.-KAISER: D'haese BVBA | D-FENCE BVBA | Hanlet SA | REM B. N.V. | Teirlinck B.V.B.A.

A.T.S.-KAISER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Aalst (Erembodegem), België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.S.-KAISER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07544555664. Het bedrijf A.T.S.-KAISER bevindt zich op het adres: Zuid III,9320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.T.S.-KAISER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.S.-KAISER is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.S.-KAISER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.S.-KAISER, openstaande posities, locatie van A.T.S.-KAISER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.S.-KAISER is a company, that was registered 2015 in Aalst (Erembodegem) region, Belgium. Full name of company is A.T.S.-KAISER, company assigned to the tax number BE07544555664. The company A.T.S.-KAISER is located at the address: Zuid III,9320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.T.S.-KAISER were not found.
The main activity of A.T.S.-KAISER is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.S.-KAISER is not available. You also can look at reviews of A.T.S.-KAISER, open positions, location of A.T.S.-KAISER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.S.-KAISER, Aalst (Erembodegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.S.-KAISER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.S.-KAISER, Aalst (Erembodegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.S.-KAISER, employees, financial statistics.