Peter Bos

Contactgegevens Peter Bos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peter Bos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peter Bos

Regio (region): 3583 - LIMBURG - BELGIUM, België

Adres (address): Vaalvijverstraat 37 - PAAL, België

Telefoon (phone): +32474810067 +32474810067

Fax (fax): +32 (12) 239-47-26 +32 (12) 239-47-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peter Bos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peter Bos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peter Bos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peter Bos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peter Bos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peter Bos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peter Bos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peter Bos
Products information Peter Bos

BTW identificatienummer (tax): BE09226287841
Ondernemingsnummer: 8039489746
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Peter Bos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peter Bos
(Get full report from official database of BE for Peter Bos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peter Bos
Addition kinds of activities for Peter Bos

222103. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)

Werken bij Peter Bos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peter Bos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peter Bos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peter Bos. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Peter Bos in sociale netwerken
Look for responds of Peter Bos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peter Bos. Laat een reactie achter voor Peter Bos. Peter Bos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peter Bos. Leave a respond for Peter Bos. Peter Bos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peter Bos op de google maps. Adres en contacten Peter Bos
Location of Peter Bos on the google maps. Address and contacts of Peter Bos

Andere gerelateerde bedrijven als come Peter Bos Peter Bos: Morleghem-Blondiaux SA | AANNEMERSBEDR DEMEULEMEESTER BVBA | Musée de la Banque Nationale de Belgique | Eaux du Monde | Dirk Kennis BVBA

Other related companies as Peter Bos: Morleghem-Blondiaux SA | AANNEMERSBEDR DEMEULEMEESTER BVBA | Musée de la Banque Nationale de Belgique | Eaux du Monde | Dirk Kennis BVBA

Peter Bos is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio 3583 - LIMBURG - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Peter Bos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09226287841. Het bedrijf Peter Bos bevindt zich op het adres: Vaalvijverstraat 37 - PAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Peter Bos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peter Bos is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peter Bos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peter Bos, openstaande posities, locatie van Peter Bos op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peter Bos is a company, that was registered 1988 in 3583 - LIMBURG - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Peter Bos, company assigned to the tax number BE09226287841. The company Peter Bos is located at the address: Vaalvijverstraat 37 - PAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Peter Bos were not found.
The main activity of Peter Bos is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peter Bos is not available. You also can look at reviews of Peter Bos, open positions, location of Peter Bos on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peter Bos, 3583 - LIMBURG - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peter Bos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peter Bos, 3583 - LIMBURG - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peter Bos, employees, financial statistics.