Pergoot Partners

Contactgegevens Pergoot Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pergoot Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pergoot Partners

Regio (region): Brussels NA 1160 - BE, België

Adres (address): Invalidenlaan 229, België

Telefoon (phone): 3226735165 3226735165

Fax (fax): +32 (2) 486-98-89 +32 (2) 486-98-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pergoot Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pergoot Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pergoot Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pergoot Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pergoot Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pergoot Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pergoot Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pergoot Partners
Products information Pergoot Partners

BTW identificatienummer (tax): BE07223754882
Ondernemingsnummer: 5400848388
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pergoot Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pergoot Partners
(Get full report from official database of BE for Pergoot Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pergoot Partners
Addition kinds of activities for Pergoot Partners

341100. Metalen blikjes | Metal cans
10410200. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
28699924. Laboratoriumchemicaliën, organisch | Laboratory chemicals, organic
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
38510201. Glazen, zon of blik | Glasses, sun or glare

Werken bij Pergoot Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pergoot Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pergoot Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pergoot Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TORNADOTRANS

    Type: Vaste Job

    Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

Zoek naar antwoorden van Pergoot Partners in sociale netwerken
Look for responds of Pergoot Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pergoot Partners. Laat een reactie achter voor Pergoot Partners. Pergoot Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pergoot Partners. Leave a respond for Pergoot Partners. Pergoot Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pergoot Partners op de google maps. Adres en contacten Pergoot Partners
Location of Pergoot Partners on the google maps. Address and contacts of Pergoot Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come Pergoot Partners Pergoot Partners: THE HEVER GROUP CVBA | Joosen Eddy NV | Ruyssers Sierbeton BVBA | Müller Claus Michael B.V.B.A. | RPC Coboplast N.V.

Other related companies as Pergoot Partners: THE HEVER GROUP CVBA | Joosen Eddy NV | Ruyssers Sierbeton BVBA | Müller Claus Michael B.V.B.A. | RPC Coboplast N.V.

Pergoot Partners is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussels NA 1160 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Pergoot Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07223754882. Het bedrijf Pergoot Partners bevindt zich op het adres: Invalidenlaan 229. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pergoot Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pergoot Partners is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pergoot Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pergoot Partners, openstaande posities, locatie van Pergoot Partners op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pergoot Partners is a company, that was registered 1989 in Brussels NA 1160 - BE region, Belgium. Full name of company is Pergoot Partners, company assigned to the tax number BE07223754882. The company Pergoot Partners is located at the address: Invalidenlaan 229. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pergoot Partners were not found.
The main activity of Pergoot Partners is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pergoot Partners is not available. You also can look at reviews of Pergoot Partners, open positions, location of Pergoot Partners on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pergoot Partners, Brussels NA 1160 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pergoot Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pergoot Partners, Brussels NA 1160 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pergoot Partners, employees, financial statistics.