Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd
Private companiesChemicals and Allied Products • Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd

Contactgegevens Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd

Regio (region): Brussels, B-1060 - BELGIUM, België

Adres (address): 1c, Rue Faider, België

Telefoon (phone): 32 2 533 93 30 32 2 533 93 30

Fax (fax): 32 2 533 93 39 32 2 533 93 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd
Products information Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE04760345458
Ondernemingsnummer: 3885559082
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd
(Get full report from official database of BE for Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd
Addition kinds of activities for Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd

504899. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
13110201. Koolvergassing | Coal gasification
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
50720403. Kopspijkers | Tacks
51720203. Benzine | Gasoline

Werken bij Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd in sociale netwerken
Look for responds of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Laat een reactie achter voor Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Leave a respond for Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd. Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd op de google maps. Adres en contacten Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd
Location of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd on the google maps. Address and contacts of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd: Hanson Aggregates Belgium NV | ELEKTRO LINDEN | Tradeco & Co NV | Georges Sondervorst | q invest SA

Other related companies as Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd: Hanson Aggregates Belgium NV | ELEKTRO LINDEN | Tradeco & Co NV | Georges Sondervorst | q invest SA

Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1060 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04760345458. Het bedrijf Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd bevindt zich op het adres: 1c, Rue Faider. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, openstaande posities, locatie van Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd is a company, that was registered 2018 in Brussels, B-1060 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, company assigned to the tax number BE04760345458. The company Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd is located at the address: 1c, Rue Faider. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd were not found.
The main activity of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd is not available. You also can look at reviews of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, open positions, location of Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, Brussels, B-1060 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, Brussels, B-1060 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pepp's Event Corporation Sprl/Ltd, employees, financial statistics.