Pentax Europe nv

Contactgegevens Pentax Europe nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pentax Europe nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pentax Europe nv

Regio (region): Zaventem 1930 - BE, België

Adres (address): Weiveldlaan 3-5, België

Telefoon (phone): +32 2 725 05 70 +32 2 725 05 70

Fax (fax): +31 2 725 01 32 +31 2 725 01 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pentax Europe nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pentax Europe nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pentax Europe nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pentax Europe nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pentax Europe nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pentax Europe nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pentax Europe nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pentax Europe nv
Products information Pentax Europe nv

BTW identificatienummer (tax): BE07968353271
Ondernemingsnummer: 1644348144
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pentax Europe nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pentax Europe nv
(Get full report from official database of BE for Pentax Europe nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pentax Europe nv
Addition kinds of activities for Pentax Europe nv

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
509101. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
555100. Boothandelaars | Boat dealers
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
36120202. Fluorescerende ballasten | Fluorescent ballasts
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service

Werken bij Pentax Europe nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pentax Europe nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pentax Europe nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pentax Europe nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

    Regio: REKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van Pentax Europe nv in sociale netwerken
Look for responds of Pentax Europe nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pentax Europe nv. Laat een reactie achter voor Pentax Europe nv. Pentax Europe nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pentax Europe nv. Leave a respond for Pentax Europe nv. Pentax Europe nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pentax Europe nv op de google maps. Adres en contacten Pentax Europe nv
Location of Pentax Europe nv on the google maps. Address and contacts of Pentax Europe nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Pentax Europe nv Pentax Europe nv: Château Fort (Restaurant et Hôtel du) | Breva NV | LIGHT NOISE & COMPANY | Hugo Neumann sa | VOYAGEZ AUTREMENT

Other related companies as Pentax Europe nv: Château Fort (Restaurant et Hôtel du) | Breva NV | LIGHT NOISE & COMPANY | Hugo Neumann sa | VOYAGEZ AUTREMENT

Pentax Europe nv is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zaventem 1930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Pentax Europe nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07968353271. Het bedrijf Pentax Europe nv bevindt zich op het adres: Weiveldlaan 3-5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pentax Europe nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pentax Europe nv is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pentax Europe nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pentax Europe nv, openstaande posities, locatie van Pentax Europe nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pentax Europe nv is a company, that was registered 2012 in Zaventem 1930 - BE region, Belgium. Full name of company is Pentax Europe nv, company assigned to the tax number BE07968353271. The company Pentax Europe nv is located at the address: Weiveldlaan 3-5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pentax Europe nv were not found.
The main activity of Pentax Europe nv is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pentax Europe nv is not available. You also can look at reviews of Pentax Europe nv, open positions, location of Pentax Europe nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pentax Europe nv, Zaventem 1930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pentax Europe nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pentax Europe nv, Zaventem 1930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pentax Europe nv, employees, financial statistics.