Patrick Fidry

Contactgegevens Patrick Fidry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patrick Fidry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Patrick Fidry

Regio (region): Jemeppe-Sur-Sambre Namur 5190 - BE, België

Adres (address): rue du Chaufour 58, België

Telefoon (phone): 602-2484963 602-2484963

Fax (fax): 602-274-2591 602-274-2591

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patrick Fidry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patrick Fidry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patrick Fidry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patrick Fidry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patrick Fidry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patrick Fidry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patrick Fidry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patrick Fidry
Products information Patrick Fidry

BTW identificatienummer (tax): BE09359222412
Ondernemingsnummer: 8809631347
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Patrick Fidry zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patrick Fidry
(Get full report from official database of BE for Patrick Fidry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Patrick Fidry
Addition kinds of activities for Patrick Fidry

738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
22980000. Cordage en touw | Cordage and twine
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
36340510. Schaar, elektrisch | Scissors, electric
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service
50650300. Elektronische onderdelen | Electronic parts
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service

Werken bij Patrick Fidry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patrick Fidry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patrick Fidry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patrick Fidry. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Patrick Fidry in sociale netwerken
Look for responds of Patrick Fidry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patrick Fidry. Laat een reactie achter voor Patrick Fidry. Patrick Fidry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patrick Fidry. Leave a respond for Patrick Fidry. Patrick Fidry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patrick Fidry op de google maps. Adres en contacten Patrick Fidry
Location of Patrick Fidry on the google maps. Address and contacts of Patrick Fidry

Andere gerelateerde bedrijven als come Patrick Fidry Patrick Fidry: Fagnart Claire | Chris Communications SA | Interieur D & B | Vadro BVBA | Horizons Unlimited

Other related companies as Patrick Fidry: Fagnart Claire | Chris Communications SA | Interieur D & B | Vadro BVBA | Horizons Unlimited

Patrick Fidry is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Jemeppe-Sur-Sambre Namur 5190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Patrick Fidry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09359222412. Het bedrijf Patrick Fidry bevindt zich op het adres: rue du Chaufour 58. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Patrick Fidry zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Patrick Fidry is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patrick Fidry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patrick Fidry, openstaande posities, locatie van Patrick Fidry op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Patrick Fidry is a company, that was registered 2012 in Jemeppe-Sur-Sambre Namur 5190 - BE region, Belgium. Full name of company is Patrick Fidry, company assigned to the tax number BE09359222412. The company Patrick Fidry is located at the address: rue du Chaufour 58. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Patrick Fidry were not found.
The main activity of Patrick Fidry is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Patrick Fidry is not available. You also can look at reviews of Patrick Fidry, open positions, location of Patrick Fidry on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patrick Fidry, Jemeppe-Sur-Sambre Namur 5190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patrick Fidry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patrick Fidry, Jemeppe-Sur-Sambre Namur 5190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patrick Fidry, employees, financial statistics.