Patrick DUPONT

Contactgegevens Patrick DUPONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patrick DUPONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

Patrick DUPONT

Regio (region): Bruxelles none 1200 - BE, België

Adres (address): Av. des Briqueteries 2, België

Telefoon (phone): + 32 2 7722213 + 32 2 7722213

Fax (fax): +32 2 7726895 +32 2 7726895

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patrick DUPONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patrick DUPONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patrick DUPONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patrick DUPONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patrick DUPONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patrick DUPONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patrick DUPONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patrick DUPONT
Products information Patrick DUPONT

BTW identificatienummer (tax): BE02877563476
Ondernemingsnummer: 8560516357
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Patrick DUPONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patrick DUPONT
(Get full report from official database of BE for Patrick DUPONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor Patrick DUPONT
Addition kinds of activities for Patrick DUPONT

2411. logging | Logging
206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
20990802. Pasta, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Pasta, uncooked: packaged with other ingredients
38230505. Ph instrumenten, industrieel proces type | Ph instruments, industrial process type
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance
79990804. Spelkamer | Game parlor
92210102. State Highway Patrol | State highway patrol

Werken bij Patrick DUPONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patrick DUPONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patrick DUPONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patrick DUPONT. Looking for open vacancies in other companies

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Patrick DUPONT in sociale netwerken
Look for responds of Patrick DUPONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patrick DUPONT. Laat een reactie achter voor Patrick DUPONT. Patrick DUPONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patrick DUPONT. Leave a respond for Patrick DUPONT. Patrick DUPONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patrick DUPONT op de google maps. Adres en contacten Patrick DUPONT
Location of Patrick DUPONT on the google maps. Address and contacts of Patrick DUPONT

Andere gerelateerde bedrijven als come Patrick DUPONT Patrick DUPONT: Ram BVBA | IPM | RODCRAFT-LONGIN SERVICES | AFT-International NV | Schots N.V.

Other related companies as Patrick DUPONT: Ram BVBA | IPM | RODCRAFT-LONGIN SERVICES | AFT-International NV | Schots N.V.

Patrick DUPONT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles none 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Patrick DUPONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02877563476. Het bedrijf Patrick DUPONT bevindt zich op het adres: Av. des Briqueteries 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Patrick DUPONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Patrick DUPONT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patrick DUPONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patrick DUPONT, openstaande posities, locatie van Patrick DUPONT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Patrick DUPONT is a company, that was registered 1996 in Bruxelles none 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is Patrick DUPONT, company assigned to the tax number BE02877563476. The company Patrick DUPONT is located at the address: Av. des Briqueteries 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Patrick DUPONT were not found.
The main activity of Patrick DUPONT is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Patrick DUPONT is not available. You also can look at reviews of Patrick DUPONT, open positions, location of Patrick DUPONT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patrick DUPONT, Bruxelles none 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patrick DUPONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patrick DUPONT, Bruxelles none 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patrick DUPONT, employees, financial statistics.