Parkgas

Contactgegevens Parkgas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parkgas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parkgas

Regio (region): Menen B-8930 - BE, België

Adres (address): Parkstraat 23, België

Telefoon (phone): +32 56 51 14 29 +32 56 51 14 29

Fax (fax): +32 56 51 95 00 +32 56 51 95 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parkgas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parkgas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parkgas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parkgas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parkgas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parkgas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parkgas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parkgas
Products information Parkgas

BTW identificatienummer (tax): BE06911743164
Ondernemingsnummer: 4262664794
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Parkgas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parkgas
(Get full report from official database of BE for Parkgas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parkgas
Addition kinds of activities for Parkgas

179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts

Werken bij Parkgas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parkgas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parkgas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parkgas. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

Zoek naar antwoorden van Parkgas in sociale netwerken
Look for responds of Parkgas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parkgas. Laat een reactie achter voor Parkgas. Parkgas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parkgas. Leave a respond for Parkgas. Parkgas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parkgas op de google maps. Adres en contacten Parkgas
Location of Parkgas on the google maps. Address and contacts of Parkgas

Andere gerelateerde bedrijven als come Parkgas Parkgas: Ducati Store Herzele | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | Houtshop N.V. | DE WESTHOEK | Intrafin nv

Other related companies as Parkgas: Ducati Store Herzele | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | Houtshop N.V. | DE WESTHOEK | Intrafin nv

Parkgas is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Menen B-8930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Parkgas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06911743164. Het bedrijf Parkgas bevindt zich op het adres: Parkstraat 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Parkgas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parkgas is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parkgas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parkgas, openstaande posities, locatie van Parkgas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parkgas is a company, that was registered 2016 in Menen B-8930 - BE region, Belgium. Full name of company is Parkgas, company assigned to the tax number BE06911743164. The company Parkgas is located at the address: Parkstraat 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Parkgas were not found.
The main activity of Parkgas is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Parkgas is not available. You also can look at reviews of Parkgas, open positions, location of Parkgas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parkgas, Menen B-8930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parkgas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parkgas, Menen B-8930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parkgas, employees, financial statistics.