Blemberg Rouwcentrum BVBA

Contactgegevens Blemberg Rouwcentrum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blemberg Rouwcentrum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blemberg Rouwcentrum BVBA

Regio (region): Beveren (Vrasene), België

Adres (address): Mosselbank 23,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 75 69 03 775 75 69

Fax (fax): 03 755 12 65 03 755 12 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blemberg Rouwcentrum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blemberg Rouwcentrum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blemberg Rouwcentrum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blemberg Rouwcentrum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blemberg Rouwcentrum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blemberg Rouwcentrum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blemberg Rouwcentrum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blemberg Rouwcentrum BVBA
Products information Blemberg Rouwcentrum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06714813232
Ondernemingsnummer: 8068054199
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Blemberg Rouwcentrum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blemberg Rouwcentrum BVBA
(Get full report from official database of BE for Blemberg Rouwcentrum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blemberg Rouwcentrum BVBA
Addition kinds of activities for Blemberg Rouwcentrum BVBA

7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
22980207. Twine, nec | Twine, nec
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij Blemberg Rouwcentrum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blemberg Rouwcentrum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blemberg Rouwcentrum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blemberg Rouwcentrum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van Blemberg Rouwcentrum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Blemberg Rouwcentrum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blemberg Rouwcentrum BVBA. Laat een reactie achter voor Blemberg Rouwcentrum BVBA. Blemberg Rouwcentrum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blemberg Rouwcentrum BVBA. Leave a respond for Blemberg Rouwcentrum BVBA. Blemberg Rouwcentrum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blemberg Rouwcentrum BVBA op de google maps. Adres en contacten Blemberg Rouwcentrum BVBA
Location of Blemberg Rouwcentrum BVBA on the google maps. Address and contacts of Blemberg Rouwcentrum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Blemberg Rouwcentrum BVBA Blemberg Rouwcentrum BVBA: Belle-Vue Caisseries SA | Mabo mataalbewerking NV | Koninklijk Atheneum Eeklo | Limburgse Verzekeringscentrale BVBA | Dedeken-Lowie Kantoor

Other related companies as Blemberg Rouwcentrum BVBA: Belle-Vue Caisseries SA | Mabo mataalbewerking NV | Koninklijk Atheneum Eeklo | Limburgse Verzekeringscentrale BVBA | Dedeken-Lowie Kantoor

Blemberg Rouwcentrum BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Beveren (Vrasene), België. De volledige naam van het bedrijf is Blemberg Rouwcentrum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714813232. Het bedrijf Blemberg Rouwcentrum BVBA bevindt zich op het adres: Mosselbank 23,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Blemberg Rouwcentrum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blemberg Rouwcentrum BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blemberg Rouwcentrum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blemberg Rouwcentrum BVBA, openstaande posities, locatie van Blemberg Rouwcentrum BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blemberg Rouwcentrum BVBA is a company, that was registered 1994 in Beveren (Vrasene) region, Belgium. Full name of company is Blemberg Rouwcentrum BVBA, company assigned to the tax number BE06714813232. The company Blemberg Rouwcentrum BVBA is located at the address: Mosselbank 23,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Blemberg Rouwcentrum BVBA were not found.
The main activity of Blemberg Rouwcentrum BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Blemberg Rouwcentrum BVBA is not available. You also can look at reviews of Blemberg Rouwcentrum BVBA, open positions, location of Blemberg Rouwcentrum BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blemberg Rouwcentrum BVBA, Beveren (Vrasene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blemberg Rouwcentrum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blemberg Rouwcentrum BVBA, Beveren (Vrasene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blemberg Rouwcentrum BVBA, employees, financial statistics.