Padania in Europa A.S.B.L

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Padania in Europa A.S.B.L
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Padania in Europa A.S.B.L

Contactgegevens Padania in Europa A.S.B.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Padania in Europa A.S.B.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Padania in Europa A.S.B.L

Regio (region): Brussell, Brussell - BE, België

Adres (address): Avenue Des Nenuphares, 11 1160 - Auderghem Brussel, België

Telefoon (phone): 32.2.6604900 32.2.6604900

Fax (fax): 32.2.6729313 32.2.6729313

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Padania in Europa A.S.B.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Padania in Europa A.S.B.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Padania in Europa A.S.B.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Padania in Europa A.S.B.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Padania in Europa A.S.B.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Padania in Europa A.S.B.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Padania in Europa A.S.B.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Padania in Europa A.S.B.L
Products information Padania in Europa A.S.B.L

BTW identificatienummer (tax): BE09945068359
Ondernemingsnummer: 5472259521
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Padania in Europa A.S.B.L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Padania in Europa A.S.B.L
(Get full report from official database of BE for Padania in Europa A.S.B.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Padania in Europa A.S.B.L
Addition kinds of activities for Padania in Europa A.S.B.L

26550204. Blikken, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Cans, fiber: made from purchased material
38120117. Heads-up display systemen (huid), luchtvaart | Heads-up display systems (hud), aeronautical
47310102. Makelaars, verzending | Brokers, shipping
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
51940102. sigaren | Cigars

Werken bij Padania in Europa A.S.B.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Padania in Europa A.S.B.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Padania in Europa A.S.B.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Padania in Europa A.S.B.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van Padania in Europa A.S.B.L in sociale netwerken
Look for responds of Padania in Europa A.S.B.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Padania in Europa A.S.B.L. Laat een reactie achter voor Padania in Europa A.S.B.L. Padania in Europa A.S.B.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Padania in Europa A.S.B.L. Leave a respond for Padania in Europa A.S.B.L. Padania in Europa A.S.B.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Padania in Europa A.S.B.L op de google maps. Adres en contacten Padania in Europa A.S.B.L
Location of Padania in Europa A.S.B.L on the google maps. Address and contacts of Padania in Europa A.S.B.L

Andere gerelateerde bedrijven als come Padania in Europa A.S.B.L Padania in Europa A.S.B.L: LUC D'HULST | Algemene Ontstoppingen Kim | Bongaerts Recycling | OWS N.V. | Fondation Andre RENARD

Other related companies as Padania in Europa A.S.B.L: LUC D'HULST | Algemene Ontstoppingen Kim | Bongaerts Recycling | OWS N.V. | Fondation Andre RENARD

Padania in Europa A.S.B.L is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussell, Brussell - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Padania in Europa A.S.B.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09945068359. Het bedrijf Padania in Europa A.S.B.L bevindt zich op het adres: Avenue Des Nenuphares, 11 1160 - Auderghem Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Padania in Europa A.S.B.L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Padania in Europa A.S.B.L is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Padania in Europa A.S.B.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Padania in Europa A.S.B.L, openstaande posities, locatie van Padania in Europa A.S.B.L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Padania in Europa A.S.B.L is a company, that was registered 1985 in Brussell, Brussell - BE region, Belgium. Full name of company is Padania in Europa A.S.B.L, company assigned to the tax number BE09945068359. The company Padania in Europa A.S.B.L is located at the address: Avenue Des Nenuphares, 11 1160 - Auderghem Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Padania in Europa A.S.B.L were not found.
The main activity of Padania in Europa A.S.B.L is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Padania in Europa A.S.B.L is not available. You also can look at reviews of Padania in Europa A.S.B.L, open positions, location of Padania in Europa A.S.B.L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Padania in Europa A.S.B.L, Brussell, Brussell - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Padania in Europa A.S.B.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Padania in Europa A.S.B.L, Brussell, Brussell - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Padania in Europa A.S.B.L, employees, financial statistics.