Packo Agri nv

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Packo Agri nv
Private companiesHealth Services • Packo Agri nv

Contactgegevens Packo Agri nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Packo Agri nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Packo Agri nv

Regio (region): Zedelgem, 8210 - BE, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 166, België

Telefoon (phone): 050250025 050250020 050250025 050250020

Fax (fax): +32 (50) 473-52-75 +32 (50) 473-52-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Packo Agri nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Packo Agri nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Packo Agri nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Packo Agri nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Packo Agri nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Packo Agri nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Packo Agri nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Packo Agri nv
Products information Packo Agri nv

BTW identificatienummer (tax): BE09235900878
Ondernemingsnummer: 2330718994
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Packo Agri nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Packo Agri nv
(Get full report from official database of BE for Packo Agri nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Packo Agri nv
Addition kinds of activities for Packo Agri nv

07830201. Bracing diensten, sierbus | Bracing services, ornamental bush
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
50510210. Ijzer of stalen platte producten | Iron or steel flat products
59999933. Glasvezelmaterialen, behalve isolatie | Fiberglass materials, except insulation

Werken bij Packo Agri nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Packo Agri nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Packo Agri nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Packo Agri nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Packo Agri nv in sociale netwerken
Look for responds of Packo Agri nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Packo Agri nv. Laat een reactie achter voor Packo Agri nv. Packo Agri nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Packo Agri nv. Leave a respond for Packo Agri nv. Packo Agri nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Packo Agri nv op de google maps. Adres en contacten Packo Agri nv
Location of Packo Agri nv on the google maps. Address and contacts of Packo Agri nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Packo Agri nv Packo Agri nv: Frank D | VERLEYE GUIDO | REGIONAAL ZIEKENHUIS ST-TRUDO VZW | SPEED WORKS SA | Sign BVBA

Other related companies as Packo Agri nv: Frank D | VERLEYE GUIDO | REGIONAAL ZIEKENHUIS ST-TRUDO VZW | SPEED WORKS SA | Sign BVBA

Packo Agri nv is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Zedelgem, 8210 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Packo Agri nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09235900878. Het bedrijf Packo Agri nv bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 166. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Packo Agri nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Packo Agri nv is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Packo Agri nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Packo Agri nv, openstaande posities, locatie van Packo Agri nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Packo Agri nv is a company, that was registered 2007 in Zedelgem, 8210 - BE region, Belgium. Full name of company is Packo Agri nv, company assigned to the tax number BE09235900878. The company Packo Agri nv is located at the address: Torhoutsesteenweg 166. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Packo Agri nv were not found.
The main activity of Packo Agri nv is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Packo Agri nv is not available. You also can look at reviews of Packo Agri nv, open positions, location of Packo Agri nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Packo Agri nv, Zedelgem, 8210 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Packo Agri nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Packo Agri nv, Zedelgem, 8210 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Packo Agri nv, employees, financial statistics.