PTC Belgium SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PTC Belgium SPRL
Private companiesReal Estate • PTC Belgium SPRL

Contactgegevens PTC Belgium SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PTC Belgium SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PTC Belgium SPRL

Regio (region): BERTRIX, BR 6880 - BELGIUM, België

Adres (address): Rue de l Aumonerie, 94, België

Telefoon (phone): +32 (84) 715-95-98 +32 (84) 715-95-98

Fax (fax): 32 61 413094 32 61 413094

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PTC Belgium SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PTC Belgium SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PTC Belgium SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PTC Belgium SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PTC Belgium SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PTC Belgium SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PTC Belgium SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PTC Belgium SPRL
Products information PTC Belgium SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09701995849
Ondernemingsnummer: 9679748535
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PTC Belgium SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PTC Belgium SPRL
(Get full report from official database of BE for PTC Belgium SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PTC Belgium SPRL
Addition kinds of activities for PTC Belgium SPRL

263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
35310411. Mengers, beton | Mixers, concrete
54419900. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec

Werken bij PTC Belgium SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PTC Belgium SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PTC Belgium SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PTC Belgium SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van PTC Belgium SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PTC Belgium SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PTC Belgium SPRL. Laat een reactie achter voor PTC Belgium SPRL. PTC Belgium SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PTC Belgium SPRL. Leave a respond for PTC Belgium SPRL. PTC Belgium SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PTC Belgium SPRL op de google maps. Adres en contacten PTC Belgium SPRL
Location of PTC Belgium SPRL on the google maps. Address and contacts of PTC Belgium SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PTC Belgium SPRL PTC Belgium SPRL: C.A.S. SPRL | Smeyers M | Phlips NV | Euro Union Consult asbl | Hotrate.com Technologies NV

Other related companies as PTC Belgium SPRL: C.A.S. SPRL | Smeyers M | Phlips NV | Euro Union Consult asbl | Hotrate.com Technologies NV

PTC Belgium SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BERTRIX, BR 6880 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is PTC Belgium SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09701995849. Het bedrijf PTC Belgium SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l Aumonerie, 94. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PTC Belgium SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PTC Belgium SPRL is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PTC Belgium SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PTC Belgium SPRL, openstaande posities, locatie van PTC Belgium SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PTC Belgium SPRL is a company, that was registered 2003 in BERTRIX, BR 6880 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is PTC Belgium SPRL, company assigned to the tax number BE09701995849. The company PTC Belgium SPRL is located at the address: Rue de l Aumonerie, 94. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PTC Belgium SPRL were not found.
The main activity of PTC Belgium SPRL is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PTC Belgium SPRL is not available. You also can look at reviews of PTC Belgium SPRL, open positions, location of PTC Belgium SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PTC Belgium SPRL, BERTRIX, BR 6880 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PTC Belgium SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PTC Belgium SPRL, BERTRIX, BR 6880 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PTC Belgium SPRL, employees, financial statistics.