PROXYLAB

Contactgegevens PROXYLAB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROXYLAB: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROXYLAB

Regio (region): Beloeil Beloeil 7972 - BE, België

Adres (address): Rue de Tournai 111, België

Telefoon (phone): (0032)69580004 (0032)69580004

Fax (fax): (0032)69580005 (0032)69580005

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROXYLAB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROXYLAB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROXYLAB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROXYLAB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROXYLAB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROXYLAB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROXYLAB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROXYLAB
Products information PROXYLAB

BTW identificatienummer (tax): BE09120819091
Ondernemingsnummer: 6387145996
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PROXYLAB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROXYLAB
(Get full report from official database of BE for PROXYLAB)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROXYLAB
Addition kinds of activities for PROXYLAB

601199. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
51220103. parfums | Perfumes
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
73349904. Multilithing | Multilithing
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij PROXYLAB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROXYLAB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROXYLAB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROXYLAB. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

Zoek naar antwoorden van PROXYLAB in sociale netwerken
Look for responds of PROXYLAB in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROXYLAB. Laat een reactie achter voor PROXYLAB. PROXYLAB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROXYLAB. Leave a respond for PROXYLAB. PROXYLAB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROXYLAB op de google maps. Adres en contacten PROXYLAB
Location of PROXYLAB on the google maps. Address and contacts of PROXYLAB

Andere gerelateerde bedrijven als come PROXYLAB PROXYLAB: RED ALERT BVBA | VAN DE POEL K & Zn NV | Vinckier BVBA | Cami nv | TeleRegionsNetwork

Other related companies as PROXYLAB: RED ALERT BVBA | VAN DE POEL K & Zn NV | Vinckier BVBA | Cami nv | TeleRegionsNetwork

PROXYLAB is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Beloeil Beloeil 7972 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PROXYLAB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09120819091. Het bedrijf PROXYLAB bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PROXYLAB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROXYLAB is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROXYLAB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROXYLAB, openstaande posities, locatie van PROXYLAB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROXYLAB is a company, that was registered 1988 in Beloeil Beloeil 7972 - BE region, Belgium. Full name of company is PROXYLAB, company assigned to the tax number BE09120819091. The company PROXYLAB is located at the address: Rue de Tournai 111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PROXYLAB were not found.
The main activity of PROXYLAB is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROXYLAB is not available. You also can look at reviews of PROXYLAB, open positions, location of PROXYLAB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROXYLAB, Beloeil Beloeil 7972 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROXYLAB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROXYLAB, Beloeil Beloeil 7972 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROXYLAB, employees, financial statistics.