PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
Private companiesHealth Services • PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

Contactgegevens PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

Regio (region): Bruxelles 1070 - BELGIUM, België

Adres (address): Rue Walcourt 150 D2, België

Telefoon (phone): 02 526 07 70 02 526 07 70

Fax (fax): 02 526 07 71 02 526 07 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROXIMEDIA BELGIUM S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROXIMEDIA BELGIUM S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROXIMEDIA BELGIUM S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROXIMEDIA BELGIUM S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
Products information PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04928436279
Ondernemingsnummer: 8206481933
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PROXIMEDIA BELGIUM S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
(Get full report from official database of BE for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
Addition kinds of activities for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
628299. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
34419908. Toren secties, radio en televisie transmissie | Tower sections, radio and television transmission
35720101. Schijfeenheden, computer | Disk drives, computer
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties

Werken bij PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

Zoek naar antwoorden van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. in sociale netwerken
Look for responds of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Laat een reactie achter voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. PROXIMEDIA BELGIUM S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Leave a respond for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. PROXIMEDIA BELGIUM S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROXIMEDIA BELGIUM S.A. op de google maps. Adres en contacten PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
Location of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. on the google maps. Address and contacts of PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come PROXIMEDIA BELGIUM S.A. PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: DIRIX-VERRESEN | ADS Amusementsverhuur BVBA | Snoep- & Horecacenter Lingier BVBA | Buga Limburg NV | Federation du Tourisme Province de Liege

Other related companies as PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: DIRIX-VERRESEN | ADS Amusementsverhuur BVBA | Snoep- & Horecacenter Lingier BVBA | Buga Limburg NV | Federation du Tourisme Province de Liege

PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1070 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is PROXIMEDIA BELGIUM S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04928436279. Het bedrijf PROXIMEDIA BELGIUM S.A. bevindt zich op het adres: Rue Walcourt 150 D2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PROXIMEDIA BELGIUM S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROXIMEDIA BELGIUM S.A., openstaande posities, locatie van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is a company, that was registered 1985 in Bruxelles 1070 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is PROXIMEDIA BELGIUM S.A., company assigned to the tax number BE04928436279. The company PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is located at the address: Rue Walcourt 150 D2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PROXIMEDIA BELGIUM S.A. were not found.
The main activity of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is not available. You also can look at reviews of PROXIMEDIA BELGIUM S.A., open positions, location of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROXIMEDIA BELGIUM S.A., Bruxelles 1070 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROXIMEDIA BELGIUM S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROXIMEDIA BELGIUM S.A., Bruxelles 1070 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROXIMEDIA BELGIUM S.A., employees, financial statistics.