PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

Contactgegevens PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

Regio (region): Bruxelles 1070 - BE, België

Adres (address): Rue Walcourt 150 D2, België

Telefoon (phone): 02 526 07 70 02 526 07 70

Fax (fax): 02 526 07 71 02 526 07 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROXIMEDIA BELGIUM S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROXIMEDIA BELGIUM S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROXIMEDIA BELGIUM S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROXIMEDIA BELGIUM S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
Products information PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07913970947
Ondernemingsnummer: 9511108398
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PROXIMEDIA BELGIUM S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
(Get full report from official database of BE for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
Addition kinds of activities for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

7812. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
382605. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
22990304. Garen, metaal-, keramische of papiervezels | Yarn, metallic, ceramic, or paper fibers
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
25140602. Glijders (meubels), opgevuld of vlak: metaal | Gliders (furniture), padded or plain: metal
32310104. Geëmailleerd glas | Enameled glass
49250100. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum

Werken bij PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

Zoek naar antwoorden van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. in sociale netwerken
Look for responds of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Laat een reactie achter voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. PROXIMEDIA BELGIUM S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. Leave a respond for PROXIMEDIA BELGIUM S.A.. PROXIMEDIA BELGIUM S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROXIMEDIA BELGIUM S.A. op de google maps. Adres en contacten PROXIMEDIA BELGIUM S.A.
Location of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. on the google maps. Address and contacts of PROXIMEDIA BELGIUM S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come PROXIMEDIA BELGIUM S.A. PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: Mertens-Faema NV | Coco | Néon Saussez | CLAEYS J SCHILDER- & DECORATIE BVBA | Tasiaux Ets

Other related companies as PROXIMEDIA BELGIUM S.A.: Mertens-Faema NV | Coco | Néon Saussez | CLAEYS J SCHILDER- & DECORATIE BVBA | Tasiaux Ets

PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PROXIMEDIA BELGIUM S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07913970947. Het bedrijf PROXIMEDIA BELGIUM S.A. bevindt zich op het adres: Rue Walcourt 150 D2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PROXIMEDIA BELGIUM S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROXIMEDIA BELGIUM S.A., openstaande posities, locatie van PROXIMEDIA BELGIUM S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is a company, that was registered 1997 in Bruxelles 1070 - BE region, Belgium. Full name of company is PROXIMEDIA BELGIUM S.A., company assigned to the tax number BE07913970947. The company PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is located at the address: Rue Walcourt 150 D2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PROXIMEDIA BELGIUM S.A. were not found.
The main activity of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. is not available. You also can look at reviews of PROXIMEDIA BELGIUM S.A., open positions, location of PROXIMEDIA BELGIUM S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROXIMEDIA BELGIUM S.A., Bruxelles 1070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROXIMEDIA BELGIUM S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROXIMEDIA BELGIUM S.A., Bruxelles 1070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROXIMEDIA BELGIUM S.A., employees, financial statistics.