PROXIMEDIA BELGIUM S.A

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • PROXIMEDIA BELGIUM S.A
Private companiesPaper and Allied Products • PROXIMEDIA BELGIUM S.A

Contactgegevens PROXIMEDIA BELGIUM S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROXIMEDIA BELGIUM S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROXIMEDIA BELGIUM S.A

Regio (region): Bruxelles, 1070 - BE, België

Adres (address): Rue Walcourt, 150 D2, België

Telefoon (phone): 02 526 07 70 02 526 07 70

Fax (fax): 02 526 07 71 02 526 07 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROXIMEDIA BELGIUM S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROXIMEDIA BELGIUM S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROXIMEDIA BELGIUM S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROXIMEDIA BELGIUM S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROXIMEDIA BELGIUM S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROXIMEDIA BELGIUM S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROXIMEDIA BELGIUM S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROXIMEDIA BELGIUM S.A
Products information PROXIMEDIA BELGIUM S.A

BTW identificatienummer (tax): BE05554107666
Ondernemingsnummer: 1789916992
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PROXIMEDIA BELGIUM S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A
(Get full report from official database of BE for PROXIMEDIA BELGIUM S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A
Addition kinds of activities for PROXIMEDIA BELGIUM S.A

22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
38269906. Elementaire analysatoren | Elemental analyzers
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
42129907. Gevaarlijk afvalvervoer | Hazardous waste transport

Werken bij PROXIMEDIA BELGIUM S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROXIMEDIA BELGIUM S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROXIMEDIA BELGIUM S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van PROXIMEDIA BELGIUM S.A in sociale netwerken
Look for responds of PROXIMEDIA BELGIUM S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A. Laat een reactie achter voor PROXIMEDIA BELGIUM S.A. PROXIMEDIA BELGIUM S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROXIMEDIA BELGIUM S.A. Leave a respond for PROXIMEDIA BELGIUM S.A. PROXIMEDIA BELGIUM S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROXIMEDIA BELGIUM S.A op de google maps. Adres en contacten PROXIMEDIA BELGIUM S.A
Location of PROXIMEDIA BELGIUM S.A on the google maps. Address and contacts of PROXIMEDIA BELGIUM S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come PROXIMEDIA BELGIUM S.A PROXIMEDIA BELGIUM S.A: Raats W | Charm SPRL | R.D.I.H. SPRL | Alphascreen SA | Dauby S.P.R.L.

Other related companies as PROXIMEDIA BELGIUM S.A: Raats W | Charm SPRL | R.D.I.H. SPRL | Alphascreen SA | Dauby S.P.R.L.

PROXIMEDIA BELGIUM S.A is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PROXIMEDIA BELGIUM S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05554107666. Het bedrijf PROXIMEDIA BELGIUM S.A bevindt zich op het adres: Rue Walcourt, 150 D2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PROXIMEDIA BELGIUM S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROXIMEDIA BELGIUM S.A is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROXIMEDIA BELGIUM S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROXIMEDIA BELGIUM S.A, openstaande posities, locatie van PROXIMEDIA BELGIUM S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROXIMEDIA BELGIUM S.A is a company, that was registered 1996 in Bruxelles, 1070 - BE region, Belgium. Full name of company is PROXIMEDIA BELGIUM S.A, company assigned to the tax number BE05554107666. The company PROXIMEDIA BELGIUM S.A is located at the address: Rue Walcourt, 150 D2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PROXIMEDIA BELGIUM S.A were not found.
The main activity of PROXIMEDIA BELGIUM S.A is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PROXIMEDIA BELGIUM S.A is not available. You also can look at reviews of PROXIMEDIA BELGIUM S.A, open positions, location of PROXIMEDIA BELGIUM S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROXIMEDIA BELGIUM S.A, Bruxelles, 1070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROXIMEDIA BELGIUM S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROXIMEDIA BELGIUM S.A, Bruxelles, 1070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROXIMEDIA BELGIUM S.A, employees, financial statistics.