PLASTIMECA sprl

Particuliere bedrijvenLegale diensten • PLASTIMECA sprl
Private companiesLegal Services • PLASTIMECA sprl

Contactgegevens PLASTIMECA sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTIMECA sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTIMECA sprl

Regio (region): Liege, B-4030 - BE, België

Adres (address): Rue du Travail 25, België

Telefoon (phone): 3243613003 3243613003

Fax (fax): 3243677413 3243677413

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTIMECA sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTIMECA sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTIMECA sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTIMECA sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTIMECA sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTIMECA sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTIMECA sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTIMECA sprl
Products information PLASTIMECA sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03944061279
Ondernemingsnummer: 7784606933
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PLASTIMECA sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTIMECA sprl
(Get full report from official database of BE for PLASTIMECA sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTIMECA sprl
Addition kinds of activities for PLASTIMECA sprl

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
355505. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
34330205. Ruimteverwarmers, behalve elektrisch | Space heaters, except electric
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle
37159903. Opleggers voor rakettenvervoer | Semitrailers for missile transportation
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij PLASTIMECA sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTIMECA sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTIMECA sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTIMECA sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van PLASTIMECA sprl in sociale netwerken
Look for responds of PLASTIMECA sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTIMECA sprl. Laat een reactie achter voor PLASTIMECA sprl. PLASTIMECA sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTIMECA sprl. Leave a respond for PLASTIMECA sprl. PLASTIMECA sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTIMECA sprl op de google maps. Adres en contacten PLASTIMECA sprl
Location of PLASTIMECA sprl on the google maps. Address and contacts of PLASTIMECA sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTIMECA sprl PLASTIMECA sprl: Struyven Paul | Guitar Paradise Piens | Waegemans SPRL | AFS Noord Limburg | SERVE-IT

Other related companies as PLASTIMECA sprl: Struyven Paul | Guitar Paradise Piens | Waegemans SPRL | AFS Noord Limburg | SERVE-IT

PLASTIMECA sprl is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Liege, B-4030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTIMECA sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03944061279. Het bedrijf PLASTIMECA sprl bevindt zich op het adres: Rue du Travail 25. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PLASTIMECA sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTIMECA sprl is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTIMECA sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTIMECA sprl, openstaande posities, locatie van PLASTIMECA sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLASTIMECA sprl is a company, that was registered 2009 in Liege, B-4030 - BE region, Belgium. Full name of company is PLASTIMECA sprl, company assigned to the tax number BE03944061279. The company PLASTIMECA sprl is located at the address: Rue du Travail 25. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PLASTIMECA sprl were not found.
The main activity of PLASTIMECA sprl is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTIMECA sprl is not available. You also can look at reviews of PLASTIMECA sprl, open positions, location of PLASTIMECA sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTIMECA sprl, Liege, B-4030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTIMECA sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTIMECA sprl, Liege, B-4030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTIMECA sprl, employees, financial statistics.