PIERRE NEURAY

Contactgegevens PIERRE NEURAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE NEURAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE NEURAY

Regio (region): BRUXELLES, 1030 - BE, België

Adres (address): 249 Avenue Rogier, België

Telefoon (phone): +32 (9) 328-32-58 +32 (9) 328-32-58

Fax (fax): 322245573 322245573

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE NEURAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE NEURAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE NEURAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE NEURAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE NEURAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE NEURAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE NEURAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE NEURAY
Products information PIERRE NEURAY

BTW identificatienummer (tax): BE06661804199
Ondernemingsnummer: 8690704345
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PIERRE NEURAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE NEURAY
(Get full report from official database of BE for PIERRE NEURAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE NEURAY
Addition kinds of activities for PIERRE NEURAY

808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
08310202. Gum extractie | Gum extraction
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
36990502. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office
73810200. Detective diensten | Detective services
79930101. Juke box | Juke box
92230403. Correctionele instellingen, provincie overheid | Correctional institutions, county government

Werken bij PIERRE NEURAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE NEURAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE NEURAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE NEURAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van PIERRE NEURAY in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE NEURAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE NEURAY. Laat een reactie achter voor PIERRE NEURAY. PIERRE NEURAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE NEURAY. Leave a respond for PIERRE NEURAY. PIERRE NEURAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE NEURAY op de google maps. Adres en contacten PIERRE NEURAY
Location of PIERRE NEURAY on the google maps. Address and contacts of PIERRE NEURAY

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE NEURAY PIERRE NEURAY: DE KOBRA NV | IDEAAL WONEN IN HUIS & TUIN | DOMESTIC SOLUTIONS BVBA | BnS Engineering NV | JADOT Jean-Marie

Other related companies as PIERRE NEURAY: DE KOBRA NV | IDEAAL WONEN IN HUIS & TUIN | DOMESTIC SOLUTIONS BVBA | BnS Engineering NV | JADOT Jean-Marie

PIERRE NEURAY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE NEURAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661804199. Het bedrijf PIERRE NEURAY bevindt zich op het adres: 249 Avenue Rogier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PIERRE NEURAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE NEURAY is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE NEURAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE NEURAY, openstaande posities, locatie van PIERRE NEURAY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIERRE NEURAY is a company, that was registered 2011 in BRUXELLES, 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is PIERRE NEURAY, company assigned to the tax number BE06661804199. The company PIERRE NEURAY is located at the address: 249 Avenue Rogier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PIERRE NEURAY were not found.
The main activity of PIERRE NEURAY is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE NEURAY is not available. You also can look at reviews of PIERRE NEURAY, open positions, location of PIERRE NEURAY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE NEURAY, BRUXELLES, 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE NEURAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE NEURAY, BRUXELLES, 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE NEURAY, employees, financial statistics.