PI DATA Informatics bvba

Contactgegevens PI DATA Informatics bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PI DATA Informatics bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

PI DATA Informatics bvba

Regio (region): Brussel, 1070 - BE, België

Adres (address): Walcourtstraat 145, België

Telefoon (phone): 32-2-5271284 32-2-5271284

Fax (fax): 32-2-5272318 32-2-5272318

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PI DATA Informatics bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PI DATA Informatics bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PI DATA Informatics bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PI DATA Informatics bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PI DATA Informatics bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PI DATA Informatics bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PI DATA Informatics bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PI DATA Informatics bvba
Products information PI DATA Informatics bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05660125732
Ondernemingsnummer: 9544616699
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PI DATA Informatics bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PI DATA Informatics bvba
(Get full report from official database of BE for PI DATA Informatics bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor PI DATA Informatics bvba
Addition kinds of activities for PI DATA Informatics bvba

679299. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
829902. Educatieve diensten | Educational services
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
23390103. Neckwear en banden: vrouwen, misses 'en junioren' | Neckwear and ties: women's, misses', and juniors'
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
47310000. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement

Werken bij PI DATA Informatics bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PI DATA Informatics bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PI DATA Informatics bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PI DATA Informatics bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van PI DATA Informatics bvba in sociale netwerken
Look for responds of PI DATA Informatics bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor PI DATA Informatics bvba. Laat een reactie achter voor PI DATA Informatics bvba. PI DATA Informatics bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PI DATA Informatics bvba. Leave a respond for PI DATA Informatics bvba. PI DATA Informatics bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PI DATA Informatics bvba op de google maps. Adres en contacten PI DATA Informatics bvba
Location of PI DATA Informatics bvba on the google maps. Address and contacts of PI DATA Informatics bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come PI DATA Informatics bvba PI DATA Informatics bvba: Performance Plus | WILFART SERGE SPRL | Poppekestheater | LEGRAIN H (Ets) | Sedac Textiles BVBA

Other related companies as PI DATA Informatics bvba: Performance Plus | WILFART SERGE SPRL | Poppekestheater | LEGRAIN H (Ets) | Sedac Textiles BVBA

PI DATA Informatics bvba is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel, 1070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PI DATA Informatics bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05660125732. Het bedrijf PI DATA Informatics bvba bevindt zich op het adres: Walcourtstraat 145. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PI DATA Informatics bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PI DATA Informatics bvba is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PI DATA Informatics bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PI DATA Informatics bvba, openstaande posities, locatie van PI DATA Informatics bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PI DATA Informatics bvba is a company, that was registered 1995 in Brussel, 1070 - BE region, Belgium. Full name of company is PI DATA Informatics bvba, company assigned to the tax number BE05660125732. The company PI DATA Informatics bvba is located at the address: Walcourtstraat 145. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PI DATA Informatics bvba were not found.
The main activity of PI DATA Informatics bvba is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PI DATA Informatics bvba is not available. You also can look at reviews of PI DATA Informatics bvba, open positions, location of PI DATA Informatics bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PI DATA Informatics bvba, Brussel, 1070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PI DATA Informatics bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PI DATA Informatics bvba, Brussel, 1070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PI DATA Informatics bvba, employees, financial statistics.