PHILLIPS, COLIN

Contactgegevens PHILLIPS, COLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILLIPS, COLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILLIPS, COLIN

Regio (region): BOUTERSEM, BRABANT 3370 - BE, België

Adres (address): Koppeleikenstraat 30, België

Telefoon (phone): 00 32 477 37 89 40 00 32 477 37 89 40

Fax (fax): 00 32 16 633 566 00 32 16 633 566

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILLIPS, COLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILLIPS, COLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILLIPS, COLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILLIPS, COLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILLIPS, COLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILLIPS, COLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILLIPS, COLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILLIPS, COLIN
Products information PHILLIPS, COLIN

BTW identificatienummer (tax): BE07102081298
Ondernemingsnummer: 8229003906
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PHILLIPS, COLIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILLIPS, COLIN
(Get full report from official database of BE for PHILLIPS, COLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILLIPS, COLIN
Addition kinds of activities for PHILLIPS, COLIN

4213. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
35770000. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic

Werken bij PHILLIPS, COLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILLIPS, COLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILLIPS, COLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILLIPS, COLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

Zoek naar antwoorden van PHILLIPS, COLIN in sociale netwerken
Look for responds of PHILLIPS, COLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILLIPS, COLIN. Laat een reactie achter voor PHILLIPS, COLIN. PHILLIPS, COLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILLIPS, COLIN. Leave a respond for PHILLIPS, COLIN. PHILLIPS, COLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILLIPS, COLIN op de google maps. Adres en contacten PHILLIPS, COLIN
Location of PHILLIPS, COLIN on the google maps. Address and contacts of PHILLIPS, COLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILLIPS, COLIN PHILLIPS, COLIN: Isolux BVBA | Audiolight BVBA | Reshko Natasja | Kreeftenhoeve NV | Networking Technology Ltd

Other related companies as PHILLIPS, COLIN: Isolux BVBA | Audiolight BVBA | Reshko Natasja | Kreeftenhoeve NV | Networking Technology Ltd

PHILLIPS, COLIN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio BOUTERSEM, BRABANT 3370 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILLIPS, COLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07102081298. Het bedrijf PHILLIPS, COLIN bevindt zich op het adres: Koppeleikenstraat 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PHILLIPS, COLIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILLIPS, COLIN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILLIPS, COLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILLIPS, COLIN, openstaande posities, locatie van PHILLIPS, COLIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PHILLIPS, COLIN is a company, that was registered 2015 in BOUTERSEM, BRABANT 3370 - BE region, Belgium. Full name of company is PHILLIPS, COLIN, company assigned to the tax number BE07102081298. The company PHILLIPS, COLIN is located at the address: Koppeleikenstraat 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PHILLIPS, COLIN were not found.
The main activity of PHILLIPS, COLIN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILLIPS, COLIN is not available. You also can look at reviews of PHILLIPS, COLIN, open positions, location of PHILLIPS, COLIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILLIPS, COLIN, BOUTERSEM, BRABANT 3370 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILLIPS, COLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILLIPS, COLIN, BOUTERSEM, BRABANT 3370 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILLIPS, COLIN, employees, financial statistics.