SULEVIA CREATION

Contactgegevens SULEVIA CREATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SULEVIA CREATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

SULEVIA CREATION

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Pagodenlaan 443,1020, België

Telefoon (phone): 02 268 64 86 02 268 64 86

Fax (fax): 02 268 64 86 02 268 64 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SULEVIA CREATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SULEVIA CREATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SULEVIA CREATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SULEVIA CREATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SULEVIA CREATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SULEVIA CREATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SULEVIA CREATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SULEVIA CREATION
Products information SULEVIA CREATION

BTW identificatienummer (tax): BE02077484130
Ondernemingsnummer: 7979064941
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 586,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SULEVIA CREATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SULEVIA CREATION
(Get full report from official database of BE for SULEVIA CREATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor SULEVIA CREATION
Addition kinds of activities for SULEVIA CREATION

233199. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
873103. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering

Werken bij SULEVIA CREATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SULEVIA CREATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SULEVIA CREATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SULEVIA CREATION. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van SULEVIA CREATION in sociale netwerken
Look for responds of SULEVIA CREATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor SULEVIA CREATION. Laat een reactie achter voor SULEVIA CREATION. SULEVIA CREATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SULEVIA CREATION. Leave a respond for SULEVIA CREATION. SULEVIA CREATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SULEVIA CREATION op de google maps. Adres en contacten SULEVIA CREATION
Location of SULEVIA CREATION on the google maps. Address and contacts of SULEVIA CREATION

Andere gerelateerde bedrijven als come SULEVIA CREATION SULEVIA CREATION: CLEO | D&L Logistics BVBA | Beverly Hills | E.C.C. 2000 NV | Portas-Swaab

Other related companies as SULEVIA CREATION: CLEO | D&L Logistics BVBA | Beverly Hills | E.C.C. 2000 NV | Portas-Swaab

SULEVIA CREATION is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is SULEVIA CREATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02077484130. Het bedrijf SULEVIA CREATION bevindt zich op het adres: Pagodenlaan 443,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 586,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SULEVIA CREATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SULEVIA CREATION is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SULEVIA CREATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SULEVIA CREATION, openstaande posities, locatie van SULEVIA CREATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SULEVIA CREATION is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is SULEVIA CREATION, company assigned to the tax number BE02077484130. The company SULEVIA CREATION is located at the address: Pagodenlaan 443,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 586,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SULEVIA CREATION were not found.
The main activity of SULEVIA CREATION is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SULEVIA CREATION is not available. You also can look at reviews of SULEVIA CREATION, open positions, location of SULEVIA CREATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SULEVIA CREATION, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SULEVIA CREATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SULEVIA CREATION, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SULEVIA CREATION, employees, financial statistics.