PETERS,CHRISTOPHE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • PETERS,CHRISTOPHE
Private companiesRailroad Transportation • PETERS,CHRISTOPHE

Contactgegevens PETERS,CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETERS,CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETERS,CHRISTOPHE

Regio (region): LEUZE NA 7900 - BE, België

Adres (address): avenue general Jacques, België

Telefoon (phone): +32 69 66 60 29 +32 69 66 60 29

Fax (fax): +32 (53) 900-34-28 +32 (53) 900-34-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETERS,CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETERS,CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETERS,CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETERS,CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETERS,CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETERS,CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETERS,CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETERS,CHRISTOPHE
Products information PETERS,CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE02685302734
Ondernemingsnummer: 5735931396
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PETERS,CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETERS,CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for PETERS,CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETERS,CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for PETERS,CHRISTOPHE

421599. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
32950203. Klei, gemalen of anderszins behandeld | Clay, ground or otherwise treated
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
51310216. ritsen | Zippers
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij PETERS,CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETERS,CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETERS,CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETERS,CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van PETERS,CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of PETERS,CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETERS,CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor PETERS,CHRISTOPHE. PETERS,CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETERS,CHRISTOPHE. Leave a respond for PETERS,CHRISTOPHE. PETERS,CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETERS,CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten PETERS,CHRISTOPHE
Location of PETERS,CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of PETERS,CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PETERS,CHRISTOPHE PETERS,CHRISTOPHE: Detem SA | Sarstedt B.V.B.A. | Unilectric S.A. | Junge Europaeische Foederalisten | unisteel sa

Other related companies as PETERS,CHRISTOPHE: Detem SA | Sarstedt B.V.B.A. | Unilectric S.A. | Junge Europaeische Foederalisten | unisteel sa

PETERS,CHRISTOPHE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio LEUZE NA 7900 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PETERS,CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02685302734. Het bedrijf PETERS,CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: avenue general Jacques. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PETERS,CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETERS,CHRISTOPHE is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETERS,CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETERS,CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van PETERS,CHRISTOPHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PETERS,CHRISTOPHE is a company, that was registered 2000 in LEUZE NA 7900 - BE region, Belgium. Full name of company is PETERS,CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE02685302734. The company PETERS,CHRISTOPHE is located at the address: avenue general Jacques. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PETERS,CHRISTOPHE were not found.
The main activity of PETERS,CHRISTOPHE is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETERS,CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of PETERS,CHRISTOPHE, open positions, location of PETERS,CHRISTOPHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETERS,CHRISTOPHE, LEUZE NA 7900 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETERS,CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETERS,CHRISTOPHE, LEUZE NA 7900 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETERS,CHRISTOPHE, employees, financial statistics.