PATRICK HOUARD-DEBRACONIER

Contactgegevens PATRICK HOUARD-DEBRACONIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK HOUARD-DEBRACONIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK HOUARD-DEBRACONIER

Regio (region): Tilff B 4130 - BE, België

Adres (address): Place Albert I 3/8, België

Telefoon (phone): +32.4.3882194 +32.4.3882194

Fax (fax): +32.4.3882194 +32.4.3882194

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK HOUARD-DEBRACONIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK HOUARD-DEBRACONIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK HOUARD-DEBRACONIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK HOUARD-DEBRACONIER
Products information PATRICK HOUARD-DEBRACONIER

BTW identificatienummer (tax): BE09157348632
Ondernemingsnummer: 2693817138
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PATRICK HOUARD-DEBRACONIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK HOUARD-DEBRACONIER
(Get full report from official database of BE for PATRICK HOUARD-DEBRACONIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK HOUARD-DEBRACONIER
Addition kinds of activities for PATRICK HOUARD-DEBRACONIER

382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
483399. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
22410406. gimps | Gimps
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
51459901. Snoep | Candy
51490902. Thee | Tea
82999904. Bijbel school | Bible school
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij PATRICK HOUARD-DEBRACONIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK HOUARD-DEBRACONIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van PATRICK HOUARD-DEBRACONIER in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. Laat een reactie achter voor PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. PATRICK HOUARD-DEBRACONIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. Leave a respond for PATRICK HOUARD-DEBRACONIER. PATRICK HOUARD-DEBRACONIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK HOUARD-DEBRACONIER op de google maps. Adres en contacten PATRICK HOUARD-DEBRACONIER
Location of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER on the google maps. Address and contacts of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK HOUARD-DEBRACONIER PATRICK HOUARD-DEBRACONIER: Vanbilsen Maurice BVBA | Cappoen Garage | Flitz SPRL | de Ruiter Decor BVBA | Floreac

Other related companies as PATRICK HOUARD-DEBRACONIER: Vanbilsen Maurice BVBA | Cappoen Garage | Flitz SPRL | de Ruiter Decor BVBA | Floreac

PATRICK HOUARD-DEBRACONIER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Tilff B 4130 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09157348632. Het bedrijf PATRICK HOUARD-DEBRACONIER bevindt zich op het adres: Place Albert I 3/8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PATRICK HOUARD-DEBRACONIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK HOUARD-DEBRACONIER is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK HOUARD-DEBRACONIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, openstaande posities, locatie van PATRICK HOUARD-DEBRACONIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PATRICK HOUARD-DEBRACONIER is a company, that was registered 1998 in Tilff B 4130 - BE region, Belgium. Full name of company is PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, company assigned to the tax number BE09157348632. The company PATRICK HOUARD-DEBRACONIER is located at the address: Place Albert I 3/8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PATRICK HOUARD-DEBRACONIER were not found.
The main activity of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER is not available. You also can look at reviews of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, open positions, location of PATRICK HOUARD-DEBRACONIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, Tilff B 4130 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, Tilff B 4130 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK HOUARD-DEBRACONIER, employees, financial statistics.