PPA Computers bvba

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • PPA Computers bvba
Private companiesTransportation Equipment • PPA Computers bvba

Contactgegevens PPA Computers bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PPA Computers bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

PPA Computers bvba

Regio (region): Neerpelt, 0 3910 - BELGIUM, België

Adres (address): Groenstraat 22 bus 1, België

Telefoon (phone): 003211643742 003211643742

Fax (fax): 003211645165 003211645165

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PPA Computers bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PPA Computers bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PPA Computers bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PPA Computers bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PPA Computers bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PPA Computers bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PPA Computers bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PPA Computers bvba
Products information PPA Computers bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01383422851
Ondernemingsnummer: 6152313232
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PPA Computers bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PPA Computers bvba
(Get full report from official database of BE for PPA Computers bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor PPA Computers bvba
Addition kinds of activities for PPA Computers bvba

324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
511301. Verzendkosten | Shipping supplies
20480205. Paardvlees, bevroren: bereid als diervoeder | Horse meat, frozen: prepared as animal feed
23690202. Strandkleding: meisjes, kinder- en zuigelingen | Beachwear: girls', children's, and infants'
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials

Werken bij PPA Computers bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PPA Computers bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PPA Computers bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PPA Computers bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van PPA Computers bvba in sociale netwerken
Look for responds of PPA Computers bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor PPA Computers bvba. Laat een reactie achter voor PPA Computers bvba. PPA Computers bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PPA Computers bvba. Leave a respond for PPA Computers bvba. PPA Computers bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PPA Computers bvba op de google maps. Adres en contacten PPA Computers bvba
Location of PPA Computers bvba on the google maps. Address and contacts of PPA Computers bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come PPA Computers bvba PPA Computers bvba: Lagaet Mathieu | KRAFFT WILLY ETS | Sint-Pieterscars BVBA | Thermaecentrum Phoenix BVBA | GOENS WIM NV

Other related companies as PPA Computers bvba: Lagaet Mathieu | KRAFFT WILLY ETS | Sint-Pieterscars BVBA | Thermaecentrum Phoenix BVBA | GOENS WIM NV

PPA Computers bvba is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Neerpelt, 0 3910 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is PPA Computers bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01383422851. Het bedrijf PPA Computers bvba bevindt zich op het adres: Groenstraat 22 bus 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PPA Computers bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PPA Computers bvba is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PPA Computers bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PPA Computers bvba, openstaande posities, locatie van PPA Computers bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PPA Computers bvba is a company, that was registered 1992 in Neerpelt, 0 3910 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is PPA Computers bvba, company assigned to the tax number BE01383422851. The company PPA Computers bvba is located at the address: Groenstraat 22 bus 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PPA Computers bvba were not found.
The main activity of PPA Computers bvba is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PPA Computers bvba is not available. You also can look at reviews of PPA Computers bvba, open positions, location of PPA Computers bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PPA Computers bvba, Neerpelt, 0 3910 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PPA Computers bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PPA Computers bvba, Neerpelt, 0 3910 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PPA Computers bvba, employees, financial statistics.