MC-SQUARE NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MC-SQUARE NV
Private companiesFood Stores • MC-SQUARE NV

Contactgegevens MC-SQUARE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MC-SQUARE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MC-SQUARE NV

Regio (region): Machelen (Diegem), België

Adres (address): Lambroekstraat 5A,1831, België

Telefoon (phone): 02 719 00 19; 02 719 04 19 02 719 00 19; 02 719 04 19

Fax (fax): 02 719 02 19 02 719 02 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MC-SQUARE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MC-SQUARE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MC-SQUARE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MC-SQUARE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MC-SQUARE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MC-SQUARE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MC-SQUARE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MC-SQUARE NV
Products information MC-SQUARE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04446411132
Ondernemingsnummer: 3889129638
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MC-SQUARE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MC-SQUARE NV
(Get full report from official database of BE for MC-SQUARE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MC-SQUARE NV
Addition kinds of activities for MC-SQUARE NV

8741. Management diensten | Management services
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings
59320402. Schoenen, tweedehands | Shoes, secondhand
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance

Werken bij MC-SQUARE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MC-SQUARE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MC-SQUARE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MC-SQUARE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van MC-SQUARE NV in sociale netwerken
Look for responds of MC-SQUARE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MC-SQUARE NV. Laat een reactie achter voor MC-SQUARE NV. MC-SQUARE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MC-SQUARE NV. Leave a respond for MC-SQUARE NV. MC-SQUARE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MC-SQUARE NV op de google maps. Adres en contacten MC-SQUARE NV
Location of MC-SQUARE NV on the google maps. Address and contacts of MC-SQUARE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MC-SQUARE NV MC-SQUARE NV: Van Der Vorst I | Bruyneel F | MCC | Postermatic N.V. | CHALLENGER BENELUX

Other related companies as MC-SQUARE NV: Van Der Vorst I | Bruyneel F | MCC | Postermatic N.V. | CHALLENGER BENELUX

MC-SQUARE NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Machelen (Diegem), België. De volledige naam van het bedrijf is MC-SQUARE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04446411132. Het bedrijf MC-SQUARE NV bevindt zich op het adres: Lambroekstraat 5A,1831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MC-SQUARE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MC-SQUARE NV is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MC-SQUARE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MC-SQUARE NV, openstaande posities, locatie van MC-SQUARE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MC-SQUARE NV is a company, that was registered 2015 in Machelen (Diegem) region, Belgium. Full name of company is MC-SQUARE NV, company assigned to the tax number BE04446411132. The company MC-SQUARE NV is located at the address: Lambroekstraat 5A,1831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MC-SQUARE NV were not found.
The main activity of MC-SQUARE NV is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MC-SQUARE NV is not available. You also can look at reviews of MC-SQUARE NV, open positions, location of MC-SQUARE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MC-SQUARE NV, Machelen (Diegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MC-SQUARE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MC-SQUARE NV, Machelen (Diegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MC-SQUARE NV, employees, financial statistics.