Oyserman Electrotechnical Services bvba

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Oyserman Electrotechnical Services bvba
Private companiesOil and Gas Extraction • Oyserman Electrotechnical Services bvba

Contactgegevens Oyserman Electrotechnical Services bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oyserman Electrotechnical Services bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oyserman Electrotechnical Services bvba

Regio (region): Meensel-Kiezegem, BRABANT 3391 - BE, België

Adres (address): Kapellekensweg 1, België

Telefoon (phone): 3216640018 3216640018

Fax (fax): 3216640019 3216640019

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oyserman Electrotechnical Services bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oyserman Electrotechnical Services bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oyserman Electrotechnical Services bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oyserman Electrotechnical Services bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oyserman Electrotechnical Services bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oyserman Electrotechnical Services bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oyserman Electrotechnical Services bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oyserman Electrotechnical Services bvba
Products information Oyserman Electrotechnical Services bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08718719482
Ondernemingsnummer: 3462585449
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 296,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Oyserman Electrotechnical Services bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oyserman Electrotechnical Services bvba
(Get full report from official database of BE for Oyserman Electrotechnical Services bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oyserman Electrotechnical Services bvba
Addition kinds of activities for Oyserman Electrotechnical Services bvba

3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
5085. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
51139904. Paperboard en producten | Paperboard and products

Werken bij Oyserman Electrotechnical Services bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oyserman Electrotechnical Services bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oyserman Electrotechnical Services bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oyserman Electrotechnical Services bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van Oyserman Electrotechnical Services bvba in sociale netwerken
Look for responds of Oyserman Electrotechnical Services bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oyserman Electrotechnical Services bvba. Laat een reactie achter voor Oyserman Electrotechnical Services bvba. Oyserman Electrotechnical Services bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oyserman Electrotechnical Services bvba. Leave a respond for Oyserman Electrotechnical Services bvba. Oyserman Electrotechnical Services bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oyserman Electrotechnical Services bvba op de google maps. Adres en contacten Oyserman Electrotechnical Services bvba
Location of Oyserman Electrotechnical Services bvba on the google maps. Address and contacts of Oyserman Electrotechnical Services bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Oyserman Electrotechnical Services bvba Oyserman Electrotechnical Services bvba: Advocatenkantoor Janssen | GUNS bvba | Enschede/Van Muysewikel SA | WOLFF-VAN DE WEGHE | Achieveglobal

Other related companies as Oyserman Electrotechnical Services bvba: Advocatenkantoor Janssen | GUNS bvba | Enschede/Van Muysewikel SA | WOLFF-VAN DE WEGHE | Achieveglobal

Oyserman Electrotechnical Services bvba is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Meensel-Kiezegem, BRABANT 3391 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Oyserman Electrotechnical Services bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718719482. Het bedrijf Oyserman Electrotechnical Services bvba bevindt zich op het adres: Kapellekensweg 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 296,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Oyserman Electrotechnical Services bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oyserman Electrotechnical Services bvba is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oyserman Electrotechnical Services bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oyserman Electrotechnical Services bvba, openstaande posities, locatie van Oyserman Electrotechnical Services bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oyserman Electrotechnical Services bvba is a company, that was registered 1991 in Meensel-Kiezegem, BRABANT 3391 - BE region, Belgium. Full name of company is Oyserman Electrotechnical Services bvba, company assigned to the tax number BE08718719482. The company Oyserman Electrotechnical Services bvba is located at the address: Kapellekensweg 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 296,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Oyserman Electrotechnical Services bvba were not found.
The main activity of Oyserman Electrotechnical Services bvba is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Oyserman Electrotechnical Services bvba is not available. You also can look at reviews of Oyserman Electrotechnical Services bvba, open positions, location of Oyserman Electrotechnical Services bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oyserman Electrotechnical Services bvba, Meensel-Kiezegem, BRABANT 3391 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oyserman Electrotechnical Services bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oyserman Electrotechnical Services bvba, Meensel-Kiezegem, BRABANT 3391 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oyserman Electrotechnical Services bvba, employees, financial statistics.