Owens Corning Alcopor Belgium S.A

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Owens Corning Alcopor Belgium S.A
Private companiesFurniture and Fixtures • Owens Corning Alcopor Belgium S.A

Contactgegevens Owens Corning Alcopor Belgium S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Owens Corning Alcopor Belgium S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Owens Corning Alcopor Belgium S.A

Regio (region): 4600 - Vise - Belgium, België

Adres (address): Rue de Maestricht 95, België

Telefoon (phone): 32 4 3790211 32 4 3790211

Fax (fax): 32 4 3790471 32 4 3790471

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Owens Corning Alcopor Belgium S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Owens Corning Alcopor Belgium S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Owens Corning Alcopor Belgium S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Owens Corning Alcopor Belgium S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Owens Corning Alcopor Belgium S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Owens Corning Alcopor Belgium S.A
Products information Owens Corning Alcopor Belgium S.A

BTW identificatienummer (tax): BE03526306152
Ondernemingsnummer: 6442901611
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Owens Corning Alcopor Belgium S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Owens Corning Alcopor Belgium S.A
(Get full report from official database of BE for Owens Corning Alcopor Belgium S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Owens Corning Alcopor Belgium S.A
Addition kinds of activities for Owens Corning Alcopor Belgium S.A

363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
28330202. Atropine en derivaten | Atropine and derivatives

Werken bij Owens Corning Alcopor Belgium S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Owens Corning Alcopor Belgium S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Owens Corning Alcopor Belgium S.A in sociale netwerken
Look for responds of Owens Corning Alcopor Belgium S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Laat een reactie achter voor Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Owens Corning Alcopor Belgium S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Leave a respond for Owens Corning Alcopor Belgium S.A. Owens Corning Alcopor Belgium S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Owens Corning Alcopor Belgium S.A op de google maps. Adres en contacten Owens Corning Alcopor Belgium S.A
Location of Owens Corning Alcopor Belgium S.A on the google maps. Address and contacts of Owens Corning Alcopor Belgium S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Owens Corning Alcopor Belgium S.A Owens Corning Alcopor Belgium S.A: Kick and Rush | Wymeersch J | Mr. D. van den Bergen | Optic Crombag | chouikri

Other related companies as Owens Corning Alcopor Belgium S.A: Kick and Rush | Wymeersch J | Mr. D. van den Bergen | Optic Crombag | chouikri

Owens Corning Alcopor Belgium S.A is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio 4600 - Vise - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Owens Corning Alcopor Belgium S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03526306152. Het bedrijf Owens Corning Alcopor Belgium S.A bevindt zich op het adres: Rue de Maestricht 95. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Owens Corning Alcopor Belgium S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Owens Corning Alcopor Belgium S.A is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Owens Corning Alcopor Belgium S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Owens Corning Alcopor Belgium S.A, openstaande posities, locatie van Owens Corning Alcopor Belgium S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Owens Corning Alcopor Belgium S.A is a company, that was registered 2003 in 4600 - Vise - Belgium region, Belgium. Full name of company is Owens Corning Alcopor Belgium S.A, company assigned to the tax number BE03526306152. The company Owens Corning Alcopor Belgium S.A is located at the address: Rue de Maestricht 95. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Owens Corning Alcopor Belgium S.A were not found.
The main activity of Owens Corning Alcopor Belgium S.A is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Owens Corning Alcopor Belgium S.A is not available. You also can look at reviews of Owens Corning Alcopor Belgium S.A, open positions, location of Owens Corning Alcopor Belgium S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Owens Corning Alcopor Belgium S.A, 4600 - Vise - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Owens Corning Alcopor Belgium S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Owens Corning Alcopor Belgium S.A, 4600 - Vise - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Owens Corning Alcopor Belgium S.A, employees, financial statistics.