JONCKHEERE & PYFFEROEN

Contactgegevens JONCKHEERE & PYFFEROEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONCKHEERE & PYFFEROEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONCKHEERE & PYFFEROEN

Regio (region): Zedelgem (Veldegem), België

Adres (address): Boudewijn Hapkenstraat 28,8210, België

Telefoon (phone): 050 27 67 95; 0496 16 87 71 050 27 67 95; 0496 16 87 71

Fax (fax): 050 27 57 08 050 27 57 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONCKHEERE & PYFFEROEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONCKHEERE & PYFFEROEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONCKHEERE & PYFFEROEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONCKHEERE & PYFFEROEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONCKHEERE & PYFFEROEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONCKHEERE & PYFFEROEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONCKHEERE & PYFFEROEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONCKHEERE & PYFFEROEN
Products information JONCKHEERE & PYFFEROEN

BTW identificatienummer (tax): BE06738708496
Ondernemingsnummer: 8020538330
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JONCKHEERE & PYFFEROEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONCKHEERE & PYFFEROEN
(Get full report from official database of BE for JONCKHEERE & PYFFEROEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONCKHEERE & PYFFEROEN
Addition kinds of activities for JONCKHEERE & PYFFEROEN

322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
72990203. Turks bad | Turkish bath
86999910. Reisclub | Travel club

Werken bij JONCKHEERE & PYFFEROEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONCKHEERE & PYFFEROEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONCKHEERE & PYFFEROEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONCKHEERE & PYFFEROEN. Looking for open vacancies in other companies

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van JONCKHEERE & PYFFEROEN in sociale netwerken
Look for responds of JONCKHEERE & PYFFEROEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONCKHEERE & PYFFEROEN. Laat een reactie achter voor JONCKHEERE & PYFFEROEN. JONCKHEERE & PYFFEROEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONCKHEERE & PYFFEROEN. Leave a respond for JONCKHEERE & PYFFEROEN. JONCKHEERE & PYFFEROEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONCKHEERE & PYFFEROEN op de google maps. Adres en contacten JONCKHEERE & PYFFEROEN
Location of JONCKHEERE & PYFFEROEN on the google maps. Address and contacts of JONCKHEERE & PYFFEROEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JONCKHEERE & PYFFEROEN JONCKHEERE & PYFFEROEN: Magicspoon | Sofitel Brugge | Reproduct | SWARUP, ANJA | ars-vinorum.com

Other related companies as JONCKHEERE & PYFFEROEN: Magicspoon | Sofitel Brugge | Reproduct | SWARUP, ANJA | ars-vinorum.com

JONCKHEERE & PYFFEROEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Zedelgem (Veldegem), België. De volledige naam van het bedrijf is JONCKHEERE & PYFFEROEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06738708496. Het bedrijf JONCKHEERE & PYFFEROEN bevindt zich op het adres: Boudewijn Hapkenstraat 28,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JONCKHEERE & PYFFEROEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONCKHEERE & PYFFEROEN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONCKHEERE & PYFFEROEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONCKHEERE & PYFFEROEN, openstaande posities, locatie van JONCKHEERE & PYFFEROEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JONCKHEERE & PYFFEROEN is a company, that was registered 1989 in Zedelgem (Veldegem) region, Belgium. Full name of company is JONCKHEERE & PYFFEROEN, company assigned to the tax number BE06738708496. The company JONCKHEERE & PYFFEROEN is located at the address: Boudewijn Hapkenstraat 28,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JONCKHEERE & PYFFEROEN were not found.
The main activity of JONCKHEERE & PYFFEROEN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JONCKHEERE & PYFFEROEN is not available. You also can look at reviews of JONCKHEERE & PYFFEROEN, open positions, location of JONCKHEERE & PYFFEROEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONCKHEERE & PYFFEROEN, Zedelgem (Veldegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONCKHEERE & PYFFEROEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONCKHEERE & PYFFEROEN, Zedelgem (Veldegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONCKHEERE & PYFFEROEN, employees, financial statistics.