Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP

Contactgegevens Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP

Regio (region): Brussels, null 1000 - BE, België

Adres (address): 240 Avenue Louise, België

Telefoon (phone): 00322 626 0500 00322 626 0500

Fax (fax): 00322 626 0510 00322 626 0510

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP
Products information Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP

BTW identificatienummer (tax): BE07539337158
Ondernemingsnummer: 5704345703
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP
(Get full report from official database of BE for Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP
Addition kinds of activities for Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP

207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
286903. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
51690803. hars | Rosin
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP in sociale netwerken
Look for responds of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Laat een reactie achter voor Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Leave a respond for Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP. Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP op de google maps. Adres en contacten Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP
Location of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP on the google maps. Address and contacts of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP

Andere gerelateerde bedrijven als come Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP: Publicour | Ceag Benelux | Modus | Isoard SPRL | Langerhorst

Other related companies as Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP: Publicour | Ceag Benelux | Modus | Isoard SPRL | Langerhorst

Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussels, null 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07539337158. Het bedrijf Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP bevindt zich op het adres: 240 Avenue Louise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, openstaande posities, locatie van Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP is a company, that was registered 1990 in Brussels, null 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, company assigned to the tax number BE07539337158. The company Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP is located at the address: 240 Avenue Louise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP were not found.
The main activity of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP is not available. You also can look at reviews of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, open positions, location of Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, Brussels, null 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, Brussels, null 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP, employees, financial statistics.