Openbaar Kunstbezit Vlaanderen

Contactgegevens Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Openbaar Kunstbezit Vlaanderen

Regio (region): Sint Niklaas Oost Vlaanderen 9100 - BE, België

Adres (address): Grote Markt 46, België

Telefoon (phone): +32 3 760 16 40 +32 3 760 16 40

Fax (fax): +32 3 760 16 41 +32 3 760 16 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Openbaar Kunstbezit Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Openbaar Kunstbezit Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Openbaar Kunstbezit Vlaanderen
Products information Openbaar Kunstbezit Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE04827087402
Ondernemingsnummer: 2821807861
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Openbaar Kunstbezit Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Openbaar Kunstbezit Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Openbaar Kunstbezit Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Openbaar Kunstbezit Vlaanderen
Addition kinds of activities for Openbaar Kunstbezit Vlaanderen

335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
701199. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
48220204. Telegramdiensten | Telegram services
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Openbaar Kunstbezit Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Leave a respond for Openbaar Kunstbezit Vlaanderen. Openbaar Kunstbezit Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Openbaar Kunstbezit Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Openbaar Kunstbezit Vlaanderen
Location of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Openbaar Kunstbezit Vlaanderen Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: Van Dyck | Ranson NV | Fines NV | ERTA CMS NV | Mia trading sa

Other related companies as Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: Van Dyck | Ranson NV | Fines NV | ERTA CMS NV | Mia trading sa

Openbaar Kunstbezit Vlaanderen is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Sint Niklaas Oost Vlaanderen 9100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04827087402. Het bedrijf Openbaar Kunstbezit Vlaanderen bevindt zich op het adres: Grote Markt 46. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Openbaar Kunstbezit Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Openbaar Kunstbezit Vlaanderen is a company, that was registered 2013 in Sint Niklaas Oost Vlaanderen 9100 - BE region, Belgium. Full name of company is Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, company assigned to the tax number BE04827087402. The company Openbaar Kunstbezit Vlaanderen is located at the address: Grote Markt 46. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Openbaar Kunstbezit Vlaanderen were not found.
The main activity of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, open positions, location of Openbaar Kunstbezit Vlaanderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, Sint Niklaas Oost Vlaanderen 9100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, Sint Niklaas Oost Vlaanderen 9100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, employees, financial statistics.