Onderwijskwaliteit VZW

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Onderwijskwaliteit VZW
Private companiesEducational Services • Onderwijskwaliteit VZW

Contactgegevens Onderwijskwaliteit VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Onderwijskwaliteit VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Onderwijskwaliteit VZW

Regio (region): Nossegem VL-Brabant 1930 - BE, België

Adres (address): E. Pootstraat 2a, België

Telefoon (phone): 003227579464 003227579464

Fax (fax): +32 (56) 466-45-54 +32 (56) 466-45-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Onderwijskwaliteit VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Onderwijskwaliteit VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Onderwijskwaliteit VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Onderwijskwaliteit VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Onderwijskwaliteit VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Onderwijskwaliteit VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Onderwijskwaliteit VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Onderwijskwaliteit VZW
Products information Onderwijskwaliteit VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02199707031
Ondernemingsnummer: 2253265380
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Onderwijskwaliteit VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Onderwijskwaliteit VZW
(Get full report from official database of BE for Onderwijskwaliteit VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Onderwijskwaliteit VZW
Addition kinds of activities for Onderwijskwaliteit VZW

519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
14420100. Zandwinning | Sand mining
20640103. Fruit, chocolade bedekt (behalve data) | Fruit, chocolate covered (except dates)
35330100. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
73319903. Mailing list compilers | Mailing list compilers
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij Onderwijskwaliteit VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Onderwijskwaliteit VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Onderwijskwaliteit VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Onderwijskwaliteit VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Financieel Analist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MARTENS & BRIJS

    Type: Vaste Job

    Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van Onderwijskwaliteit VZW in sociale netwerken
Look for responds of Onderwijskwaliteit VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Onderwijskwaliteit VZW. Laat een reactie achter voor Onderwijskwaliteit VZW. Onderwijskwaliteit VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Onderwijskwaliteit VZW. Leave a respond for Onderwijskwaliteit VZW. Onderwijskwaliteit VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Onderwijskwaliteit VZW op de google maps. Adres en contacten Onderwijskwaliteit VZW
Location of Onderwijskwaliteit VZW on the google maps. Address and contacts of Onderwijskwaliteit VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Onderwijskwaliteit VZW Onderwijskwaliteit VZW: DIGILINE | Keirsebilck BVBA | Huis Maria NV | Immo Pinson NV | GBH Advertising S.A.

Other related companies as Onderwijskwaliteit VZW: DIGILINE | Keirsebilck BVBA | Huis Maria NV | Immo Pinson NV | GBH Advertising S.A.

Onderwijskwaliteit VZW is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Nossegem VL-Brabant 1930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Onderwijskwaliteit VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199707031. Het bedrijf Onderwijskwaliteit VZW bevindt zich op het adres: E. Pootstraat 2a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 389,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Onderwijskwaliteit VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Onderwijskwaliteit VZW is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Onderwijskwaliteit VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Onderwijskwaliteit VZW, openstaande posities, locatie van Onderwijskwaliteit VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Onderwijskwaliteit VZW is a company, that was registered 2001 in Nossegem VL-Brabant 1930 - BE region, Belgium. Full name of company is Onderwijskwaliteit VZW, company assigned to the tax number BE02199707031. The company Onderwijskwaliteit VZW is located at the address: E. Pootstraat 2a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 389,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Onderwijskwaliteit VZW were not found.
The main activity of Onderwijskwaliteit VZW is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Onderwijskwaliteit VZW is not available. You also can look at reviews of Onderwijskwaliteit VZW, open positions, location of Onderwijskwaliteit VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Onderwijskwaliteit VZW, Nossegem VL-Brabant 1930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Onderwijskwaliteit VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Onderwijskwaliteit VZW, Nossegem VL-Brabant 1930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Onderwijskwaliteit VZW, employees, financial statistics.