Omrix Biopharmaceuticals

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Omrix Biopharmaceuticals
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Omrix Biopharmaceuticals

Contactgegevens Omrix Biopharmaceuticals: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Omrix Biopharmaceuticals: address, phone, fax, email, website, opening hours

Omrix Biopharmaceuticals

Regio (region): RHODE-SAINT-GENESE, 1640 - BE, België

Adres (address): CHAUSSEE DE WATERLOO 200, België

Telefoon (phone): 023599123 023599149 023599123 023599149

Fax (fax): +32 (65) 404-89-90 +32 (65) 404-89-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Omrix Biopharmaceuticals: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Omrix Biopharmaceuticals"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Omrix Biopharmaceuticals"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Omrix Biopharmaceuticals, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Omrix Biopharmaceuticals. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Omrix Biopharmaceuticals, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Omrix Biopharmaceuticals. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Omrix Biopharmaceuticals
Products information Omrix Biopharmaceuticals

BTW identificatienummer (tax): BE05151733398
Ondernemingsnummer: 9314178466
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Omrix Biopharmaceuticals zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Omrix Biopharmaceuticals
(Get full report from official database of BE for Omrix Biopharmaceuticals)

Aanvulling soorten activiteiten voor Omrix Biopharmaceuticals
Addition kinds of activities for Omrix Biopharmaceuticals

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering
93110402. Financiën, belastingen en monetair beleid, staatsregering | Finance, taxation, and monetary policy, state government

Werken bij Omrix Biopharmaceuticals: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Omrix Biopharmaceuticals: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Omrix Biopharmaceuticals. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Omrix Biopharmaceuticals. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Omrix Biopharmaceuticals in sociale netwerken
Look for responds of Omrix Biopharmaceuticals in social networks

Lees alle opmerkingen voor Omrix Biopharmaceuticals. Laat een reactie achter voor Omrix Biopharmaceuticals. Omrix Biopharmaceuticals bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Omrix Biopharmaceuticals. Leave a respond for Omrix Biopharmaceuticals. Omrix Biopharmaceuticals on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Omrix Biopharmaceuticals op de google maps. Adres en contacten Omrix Biopharmaceuticals
Location of Omrix Biopharmaceuticals on the google maps. Address and contacts of Omrix Biopharmaceuticals

Andere gerelateerde bedrijven als come Omrix Biopharmaceuticals Omrix Biopharmaceuticals: ALNO-DYCKMANS G & Zn | Yamaha Center-Heylens Painting | Universal Renting | Elsevier Business Information | LYMEC

Other related companies as Omrix Biopharmaceuticals: ALNO-DYCKMANS G & Zn | Yamaha Center-Heylens Painting | Universal Renting | Elsevier Business Information | LYMEC

Omrix Biopharmaceuticals is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio RHODE-SAINT-GENESE, 1640 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Omrix Biopharmaceuticals, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151733398. Het bedrijf Omrix Biopharmaceuticals bevindt zich op het adres: CHAUSSEE DE WATERLOO 200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Omrix Biopharmaceuticals zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Omrix Biopharmaceuticals is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Omrix Biopharmaceuticals is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Omrix Biopharmaceuticals, openstaande posities, locatie van Omrix Biopharmaceuticals op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Omrix Biopharmaceuticals is a company, that was registered 1999 in RHODE-SAINT-GENESE, 1640 - BE region, Belgium. Full name of company is Omrix Biopharmaceuticals, company assigned to the tax number BE05151733398. The company Omrix Biopharmaceuticals is located at the address: CHAUSSEE DE WATERLOO 200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Omrix Biopharmaceuticals were not found.
The main activity of Omrix Biopharmaceuticals is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Omrix Biopharmaceuticals is not available. You also can look at reviews of Omrix Biopharmaceuticals, open positions, location of Omrix Biopharmaceuticals on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Omrix Biopharmaceuticals, RHODE-SAINT-GENESE, 1640 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Omrix Biopharmaceuticals, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Omrix Biopharmaceuticals, RHODE-SAINT-GENESE, 1640 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Omrix Biopharmaceuticals, employees, financial statistics.