Bedrijvencentrum Waasland

Contactgegevens Bedrijvencentrum Waasland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bedrijvencentrum Waasland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bedrijvencentrum Waasland

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Industriepark-West 75,9100, België

Telefoon (phone): 03 780 17 11 03 780 17 11

Fax (fax): 03 778 17 27 03 778 17 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bedrijvencentrum Waasland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bedrijvencentrum Waasland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bedrijvencentrum Waasland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bedrijvencentrum Waasland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bedrijvencentrum Waasland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bedrijvencentrum Waasland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bedrijvencentrum Waasland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bedrijvencentrum Waasland
Products information Bedrijvencentrum Waasland

BTW identificatienummer (tax): BE07273742675
Ondernemingsnummer: 2715240478
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bedrijvencentrum Waasland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bedrijvencentrum Waasland
(Get full report from official database of BE for Bedrijvencentrum Waasland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bedrijvencentrum Waasland
Addition kinds of activities for Bedrijvencentrum Waasland

232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
51910200. Diervoeders | Animal feeds

Werken bij Bedrijvencentrum Waasland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bedrijvencentrum Waasland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bedrijvencentrum Waasland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bedrijvencentrum Waasland. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

Zoek naar antwoorden van Bedrijvencentrum Waasland in sociale netwerken
Look for responds of Bedrijvencentrum Waasland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bedrijvencentrum Waasland. Laat een reactie achter voor Bedrijvencentrum Waasland. Bedrijvencentrum Waasland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bedrijvencentrum Waasland. Leave a respond for Bedrijvencentrum Waasland. Bedrijvencentrum Waasland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bedrijvencentrum Waasland op de google maps. Adres en contacten Bedrijvencentrum Waasland
Location of Bedrijvencentrum Waasland on the google maps. Address and contacts of Bedrijvencentrum Waasland

Andere gerelateerde bedrijven als come Bedrijvencentrum Waasland Bedrijvencentrum Waasland: Autohandel Van Isacker | NVH-NEW VAN HEUKELOM KANTOORMACHINES | Eraerts - Dragages entreprises S.A. | Gedo N.V. | The XIII Clan

Other related companies as Bedrijvencentrum Waasland: Autohandel Van Isacker | NVH-NEW VAN HEUKELOM KANTOORMACHINES | Eraerts - Dragages entreprises S.A. | Gedo N.V. | The XIII Clan

Bedrijvencentrum Waasland is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Bedrijvencentrum Waasland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273742675. Het bedrijf Bedrijvencentrum Waasland bevindt zich op het adres: Industriepark-West 75,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bedrijvencentrum Waasland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bedrijvencentrum Waasland is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bedrijvencentrum Waasland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bedrijvencentrum Waasland, openstaande posities, locatie van Bedrijvencentrum Waasland op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bedrijvencentrum Waasland is a company, that was registered 2010 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Bedrijvencentrum Waasland, company assigned to the tax number BE07273742675. The company Bedrijvencentrum Waasland is located at the address: Industriepark-West 75,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bedrijvencentrum Waasland were not found.
The main activity of Bedrijvencentrum Waasland is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bedrijvencentrum Waasland is not available. You also can look at reviews of Bedrijvencentrum Waasland, open positions, location of Bedrijvencentrum Waasland on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bedrijvencentrum Waasland, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bedrijvencentrum Waasland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bedrijvencentrum Waasland, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bedrijvencentrum Waasland, employees, financial statistics.