Ofer Goren : The Silence that speaks

Contactgegevens Ofer Goren : The Silence that speaks: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ofer Goren : The Silence that speaks: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ofer Goren : The Silence that speaks

Regio (region): 1080 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 16, Hativat Harel, België

Telefoon (phone): 02/9992849 02/9992849

Fax (fax): 02/9992849 02/9992849

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ofer Goren : The Silence that speaks: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ofer Goren : The Silence that speaks"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ofer Goren : The Silence that speaks"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ofer Goren : The Silence that speaks, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ofer Goren : The Silence that speaks. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ofer Goren : The Silence that speaks, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ofer Goren : The Silence that speaks. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ofer Goren : The Silence that speaks
Products information Ofer Goren : The Silence that speaks

BTW identificatienummer (tax): BE02388946533
Ondernemingsnummer: 3014892578
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ofer Goren : The Silence that speaks zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ofer Goren : The Silence that speaks
(Get full report from official database of BE for Ofer Goren : The Silence that speaks)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ofer Goren : The Silence that speaks
Addition kinds of activities for Ofer Goren : The Silence that speaks

12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
82110305. Openbare senior middelbare school | Public senior high school

Werken bij Ofer Goren : The Silence that speaks: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ofer Goren : The Silence that speaks: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ofer Goren : The Silence that speaks. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ofer Goren : The Silence that speaks. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Ofer Goren : The Silence that speaks in sociale netwerken
Look for responds of Ofer Goren : The Silence that speaks in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ofer Goren : The Silence that speaks. Laat een reactie achter voor Ofer Goren : The Silence that speaks. Ofer Goren : The Silence that speaks bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ofer Goren : The Silence that speaks. Leave a respond for Ofer Goren : The Silence that speaks. Ofer Goren : The Silence that speaks on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ofer Goren : The Silence that speaks op de google maps. Adres en contacten Ofer Goren : The Silence that speaks
Location of Ofer Goren : The Silence that speaks on the google maps. Address and contacts of Ofer Goren : The Silence that speaks

Andere gerelateerde bedrijven als come Ofer Goren : The Silence that speaks Ofer Goren : The Silence that speaks: Intercommunale des Modes d'Accueil pour Jeunes Enfants | Teccon BVBA | AVA-PAPIER | DESMET LUC | NBPC nv

Other related companies as Ofer Goren : The Silence that speaks: Intercommunale des Modes d'Accueil pour Jeunes Enfants | Teccon BVBA | AVA-PAPIER | DESMET LUC | NBPC nv

Ofer Goren : The Silence that speaks is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio 1080 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ofer Goren : The Silence that speaks, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02388946533. Het bedrijf Ofer Goren : The Silence that speaks bevindt zich op het adres: 16, Hativat Harel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 369,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ofer Goren : The Silence that speaks zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ofer Goren : The Silence that speaks is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ofer Goren : The Silence that speaks is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ofer Goren : The Silence that speaks, openstaande posities, locatie van Ofer Goren : The Silence that speaks op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ofer Goren : The Silence that speaks is a company, that was registered 2002 in 1080 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Ofer Goren : The Silence that speaks, company assigned to the tax number BE02388946533. The company Ofer Goren : The Silence that speaks is located at the address: 16, Hativat Harel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 369,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ofer Goren : The Silence that speaks were not found.
The main activity of Ofer Goren : The Silence that speaks is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ofer Goren : The Silence that speaks is not available. You also can look at reviews of Ofer Goren : The Silence that speaks, open positions, location of Ofer Goren : The Silence that speaks on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ofer Goren : The Silence that speaks, 1080 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ofer Goren : The Silence that speaks, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ofer Goren : The Silence that speaks, 1080 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ofer Goren : The Silence that speaks, employees, financial statistics.