Objective Parrot - MMI

Contactgegevens Objective Parrot - MMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Objective Parrot - MMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

Objective Parrot - MMI

Regio (region): Bruxelles, B 1083 - BE, België

Adres (address): Avenue de 9 provinces, 3 bte 106, België

Telefoon (phone): +32 (71) 390-26-32 +32 (71) 390-26-32

Fax (fax): +32 (13) 619-25-16 +32 (13) 619-25-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Objective Parrot - MMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Objective Parrot - MMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Objective Parrot - MMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Objective Parrot - MMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Objective Parrot - MMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Objective Parrot - MMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Objective Parrot - MMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Objective Parrot - MMI
Products information Objective Parrot - MMI

BTW identificatienummer (tax): BE03886108398
Ondernemingsnummer: 7486053466
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 562,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Objective Parrot - MMI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Objective Parrot - MMI
(Get full report from official database of BE for Objective Parrot - MMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor Objective Parrot - MMI
Addition kinds of activities for Objective Parrot - MMI

394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
28999906. Chemisch katoen (verwerkt katoenen linters) | Chemical cotton (processed cotton linters)
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
73890503. Restaurant reserveringsdienst | Restaurant reservation service

Werken bij Objective Parrot - MMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Objective Parrot - MMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Objective Parrot - MMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Objective Parrot - MMI. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Objective Parrot - MMI in sociale netwerken
Look for responds of Objective Parrot - MMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor Objective Parrot - MMI. Laat een reactie achter voor Objective Parrot - MMI. Objective Parrot - MMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Objective Parrot - MMI. Leave a respond for Objective Parrot - MMI. Objective Parrot - MMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Objective Parrot - MMI op de google maps. Adres en contacten Objective Parrot - MMI
Location of Objective Parrot - MMI on the google maps. Address and contacts of Objective Parrot - MMI

Andere gerelateerde bedrijven als come Objective Parrot - MMI Objective Parrot - MMI: ADRIAENS GUY - DENTAL LABO | Alarmvision SPRL | A P C Hemiksem BVBA | Magin Leon & Cie SA | Vanoekel N.V.

Other related companies as Objective Parrot - MMI: ADRIAENS GUY - DENTAL LABO | Alarmvision SPRL | A P C Hemiksem BVBA | Magin Leon & Cie SA | Vanoekel N.V.

Objective Parrot - MMI is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, B 1083 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Objective Parrot - MMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03886108398. Het bedrijf Objective Parrot - MMI bevindt zich op het adres: Avenue de 9 provinces, 3 bte 106. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 562,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Objective Parrot - MMI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Objective Parrot - MMI is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Objective Parrot - MMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Objective Parrot - MMI, openstaande posities, locatie van Objective Parrot - MMI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Objective Parrot - MMI is a company, that was registered 2001 in Bruxelles, B 1083 - BE region, Belgium. Full name of company is Objective Parrot - MMI, company assigned to the tax number BE03886108398. The company Objective Parrot - MMI is located at the address: Avenue de 9 provinces, 3 bte 106. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 562,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Objective Parrot - MMI were not found.
The main activity of Objective Parrot - MMI is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Objective Parrot - MMI is not available. You also can look at reviews of Objective Parrot - MMI, open positions, location of Objective Parrot - MMI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Objective Parrot - MMI, Bruxelles, B 1083 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Objective Parrot - MMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Objective Parrot - MMI, Bruxelles, B 1083 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Objective Parrot - MMI, employees, financial statistics.