Noposi bvba

Contactgegevens Noposi bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noposi bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Noposi bvba

Regio (region): Alsemberg, 1652 - BE, België

Adres (address): Grootbosstraat 127, België

Telefoon (phone): +32 (86) 339-74-87 +32 (86) 339-74-87

Fax (fax): +32 (2) 724-46-82 +32 (2) 724-46-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noposi bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noposi bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noposi bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noposi bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noposi bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noposi bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noposi bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noposi bvba
Products information Noposi bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06136383056
Ondernemingsnummer: 8287231445
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Noposi bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noposi bvba
(Get full report from official database of BE for Noposi bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Noposi bvba
Addition kinds of activities for Noposi bvba

201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
36130212. Schakelborden en onderdelen, kracht | Switchboards and parts, power
39930101. Neon tekens | Neon signs
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij Noposi bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noposi bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noposi bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noposi bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Noposi bvba in sociale netwerken
Look for responds of Noposi bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noposi bvba. Laat een reactie achter voor Noposi bvba. Noposi bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noposi bvba. Leave a respond for Noposi bvba. Noposi bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noposi bvba op de google maps. Adres en contacten Noposi bvba
Location of Noposi bvba on the google maps. Address and contacts of Noposi bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Noposi bvba Noposi bvba: CROISSY-GASTRON DE FRANCE NV | INTERNATIONAL NEW SERVICE BVBA | Libotek NV | Hovuma Magazijnstellingen BV | SAILGEARS

Other related companies as Noposi bvba: CROISSY-GASTRON DE FRANCE NV | INTERNATIONAL NEW SERVICE BVBA | Libotek NV | Hovuma Magazijnstellingen BV | SAILGEARS

Noposi bvba is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Alsemberg, 1652 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Noposi bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06136383056. Het bedrijf Noposi bvba bevindt zich op het adres: Grootbosstraat 127. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Noposi bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Noposi bvba is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noposi bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noposi bvba, openstaande posities, locatie van Noposi bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Noposi bvba is a company, that was registered 2009 in Alsemberg, 1652 - BE region, Belgium. Full name of company is Noposi bvba, company assigned to the tax number BE06136383056. The company Noposi bvba is located at the address: Grootbosstraat 127. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Noposi bvba were not found.
The main activity of Noposi bvba is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Noposi bvba is not available. You also can look at reviews of Noposi bvba, open positions, location of Noposi bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noposi bvba, Alsemberg, 1652 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noposi bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noposi bvba, Alsemberg, 1652 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noposi bvba, employees, financial statistics.