NoAgencyFee

Contactgegevens NoAgencyFee: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NoAgencyFee: address, phone, fax, email, website, opening hours

NoAgencyFee

Regio (region): B-5032 Corroy le Chateau Namur B-5032 - BE, België

Adres (address): Rue Du Zairys 14, België

Telefoon (phone): 003281635350 003281635350

Fax (fax): +32 (13) 541-59-92 +32 (13) 541-59-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NoAgencyFee: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NoAgencyFee"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NoAgencyFee"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NoAgencyFee, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NoAgencyFee. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NoAgencyFee, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NoAgencyFee. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NoAgencyFee
Products information NoAgencyFee

BTW identificatienummer (tax): BE02000030517
Ondernemingsnummer: 2546875000
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NoAgencyFee zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NoAgencyFee
(Get full report from official database of BE for NoAgencyFee)

Aanvulling soorten activiteiten voor NoAgencyFee
Addition kinds of activities for NoAgencyFee

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
59320200. Antiques | Antiques
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij NoAgencyFee: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NoAgencyFee: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NoAgencyFee. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NoAgencyFee. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van NoAgencyFee in sociale netwerken
Look for responds of NoAgencyFee in social networks

Lees alle opmerkingen voor NoAgencyFee. Laat een reactie achter voor NoAgencyFee. NoAgencyFee bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NoAgencyFee. Leave a respond for NoAgencyFee. NoAgencyFee on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NoAgencyFee op de google maps. Adres en contacten NoAgencyFee
Location of NoAgencyFee on the google maps. Address and contacts of NoAgencyFee

Andere gerelateerde bedrijven als come NoAgencyFee NoAgencyFee: Centre Culturel d'Ans | CARROSSERIE DE L'ORIENT SPRL | Deconstruction&Co | JP Pauwels | LANT n.v

Other related companies as NoAgencyFee: Centre Culturel d'Ans | CARROSSERIE DE L'ORIENT SPRL | Deconstruction&Co | JP Pauwels | LANT n.v

NoAgencyFee is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio B-5032 Corroy le Chateau Namur B-5032 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is NoAgencyFee, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02000030517. Het bedrijf NoAgencyFee bevindt zich op het adres: Rue Du Zairys 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NoAgencyFee zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NoAgencyFee is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NoAgencyFee is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NoAgencyFee, openstaande posities, locatie van NoAgencyFee op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NoAgencyFee is a company, that was registered 2017 in B-5032 Corroy le Chateau Namur B-5032 - BE region, Belgium. Full name of company is NoAgencyFee, company assigned to the tax number BE02000030517. The company NoAgencyFee is located at the address: Rue Du Zairys 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NoAgencyFee were not found.
The main activity of NoAgencyFee is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NoAgencyFee is not available. You also can look at reviews of NoAgencyFee, open positions, location of NoAgencyFee on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NoAgencyFee, B-5032 Corroy le Chateau Namur B-5032 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NoAgencyFee, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NoAgencyFee, B-5032 Corroy le Chateau Namur B-5032 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NoAgencyFee, employees, financial statistics.