Netropolis-Studio

Contactgegevens Netropolis-Studio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Netropolis-Studio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Netropolis-Studio

Regio (region): 1000 - Brussels - Belgium, België

Adres (address): 24 rue de la buanderie, België

Telefoon (phone): 32 477 94 32 81 32 477 94 32 81

Fax (fax): +32 (63) 296-85-95 +32 (63) 296-85-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Netropolis-Studio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Netropolis-Studio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Netropolis-Studio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Netropolis-Studio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Netropolis-Studio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Netropolis-Studio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Netropolis-Studio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Netropolis-Studio
Products information Netropolis-Studio

BTW identificatienummer (tax): BE08490478515
Ondernemingsnummer: 1433685302
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Netropolis-Studio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Netropolis-Studio
(Get full report from official database of BE for Netropolis-Studio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Netropolis-Studio
Addition kinds of activities for Netropolis-Studio

653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
27320203. Handboeken: printen en binden, niet publiceren | Textbooks: printing and binding, not publishing
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
79410101. Honkbalclub, professioneel en semi-professioneel | Baseball club, professional and semi-professional

Werken bij Netropolis-Studio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Netropolis-Studio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Netropolis-Studio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Netropolis-Studio. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Netropolis-Studio in sociale netwerken
Look for responds of Netropolis-Studio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Netropolis-Studio. Laat een reactie achter voor Netropolis-Studio. Netropolis-Studio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Netropolis-Studio. Leave a respond for Netropolis-Studio. Netropolis-Studio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Netropolis-Studio op de google maps. Adres en contacten Netropolis-Studio
Location of Netropolis-Studio on the google maps. Address and contacts of Netropolis-Studio

Andere gerelateerde bedrijven als come Netropolis-Studio Netropolis-Studio: Beh.Imm.Exp. | Watco Containertransport | Maison Sabbatini | De Kastert Kolderbos | Getax N.V.

Other related companies as Netropolis-Studio: Beh.Imm.Exp. | Watco Containertransport | Maison Sabbatini | De Kastert Kolderbos | Getax N.V.

Netropolis-Studio is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio 1000 - Brussels - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Netropolis-Studio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08490478515. Het bedrijf Netropolis-Studio bevindt zich op het adres: 24 rue de la buanderie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Netropolis-Studio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Netropolis-Studio is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Netropolis-Studio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Netropolis-Studio, openstaande posities, locatie van Netropolis-Studio op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Netropolis-Studio is a company, that was registered 1985 in 1000 - Brussels - Belgium region, Belgium. Full name of company is Netropolis-Studio, company assigned to the tax number BE08490478515. The company Netropolis-Studio is located at the address: 24 rue de la buanderie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Netropolis-Studio were not found.
The main activity of Netropolis-Studio is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Netropolis-Studio is not available. You also can look at reviews of Netropolis-Studio, open positions, location of Netropolis-Studio on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Netropolis-Studio, 1000 - Brussels - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Netropolis-Studio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Netropolis-Studio, 1000 - Brussels - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Netropolis-Studio, employees, financial statistics.