Nationaal Kanker Register

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Nationaal Kanker Register
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Nationaal Kanker Register

Contactgegevens Nationaal Kanker Register: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nationaal Kanker Register: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nationaal Kanker Register

Regio (region): Brussel, Eur 1210 - BE, België

Adres (address): Koningsstraat 217, België

Telefoon (phone): 32 2 225 82 11 32 2 225 82 11

Fax (fax): 32 2 223 22 00 32 2 223 22 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nationaal Kanker Register: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nationaal Kanker Register"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nationaal Kanker Register"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nationaal Kanker Register, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nationaal Kanker Register. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nationaal Kanker Register, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nationaal Kanker Register. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nationaal Kanker Register
Products information Nationaal Kanker Register

BTW identificatienummer (tax): BE04153900146
Ondernemingsnummer: 7884582519
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Nationaal Kanker Register zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nationaal Kanker Register
(Get full report from official database of BE for Nationaal Kanker Register)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nationaal Kanker Register
Addition kinds of activities for Nationaal Kanker Register

354104. draaibanken | Lathes
35230102. Reinigingsmachines voor fruit, korrels en groenten | Cleaning machines for fruits, grains, and vegetables
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
86610107. Christelijke en gereformeerde kerk | Christian and reformed church

Werken bij Nationaal Kanker Register: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nationaal Kanker Register: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nationaal Kanker Register. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nationaal Kanker Register. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Nationaal Kanker Register in sociale netwerken
Look for responds of Nationaal Kanker Register in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nationaal Kanker Register. Laat een reactie achter voor Nationaal Kanker Register. Nationaal Kanker Register bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nationaal Kanker Register. Leave a respond for Nationaal Kanker Register. Nationaal Kanker Register on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nationaal Kanker Register op de google maps. Adres en contacten Nationaal Kanker Register
Location of Nationaal Kanker Register on the google maps. Address and contacts of Nationaal Kanker Register

Andere gerelateerde bedrijven als come Nationaal Kanker Register Nationaal Kanker Register: JOMY SA | Apollo Multimedia | ACDC | Coussement BVBA | PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

Other related companies as Nationaal Kanker Register: JOMY SA | Apollo Multimedia | ACDC | Coussement BVBA | PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

Nationaal Kanker Register is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, Eur 1210 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Nationaal Kanker Register, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04153900146. Het bedrijf Nationaal Kanker Register bevindt zich op het adres: Koningsstraat 217. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Nationaal Kanker Register zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nationaal Kanker Register is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nationaal Kanker Register is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nationaal Kanker Register, openstaande posities, locatie van Nationaal Kanker Register op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nationaal Kanker Register is a company, that was registered 2011 in Brussel, Eur 1210 - BE region, Belgium. Full name of company is Nationaal Kanker Register, company assigned to the tax number BE04153900146. The company Nationaal Kanker Register is located at the address: Koningsstraat 217. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Nationaal Kanker Register were not found.
The main activity of Nationaal Kanker Register is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nationaal Kanker Register is not available. You also can look at reviews of Nationaal Kanker Register, open positions, location of Nationaal Kanker Register on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nationaal Kanker Register, Brussel, Eur 1210 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nationaal Kanker Register, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nationaal Kanker Register, Brussel, Eur 1210 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nationaal Kanker Register, employees, financial statistics.