Nadine Depiesse

Contactgegevens Nadine Depiesse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nadine Depiesse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nadine Depiesse

Regio (region): B-6640 - Vaux-sur-Sure - Belgium, België

Adres (address): Remoiville 3, België

Telefoon (phone): +32-61.26.70.61. +32-61.26.70.61.

Fax (fax): +32 (87) 639-12-62 +32 (87) 639-12-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nadine Depiesse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nadine Depiesse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nadine Depiesse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nadine Depiesse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nadine Depiesse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nadine Depiesse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nadine Depiesse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nadine Depiesse
Products information Nadine Depiesse

BTW identificatienummer (tax): BE07052642822
Ondernemingsnummer: 8016967773
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Nadine Depiesse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nadine Depiesse
(Get full report from official database of BE for Nadine Depiesse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nadine Depiesse
Addition kinds of activities for Nadine Depiesse

769925. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
50130109. Automotive trim | Automotive trim
89990000. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec

Werken bij Nadine Depiesse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nadine Depiesse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nadine Depiesse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nadine Depiesse. Looking for open vacancies in other companies

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Nadine Depiesse in sociale netwerken
Look for responds of Nadine Depiesse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nadine Depiesse. Laat een reactie achter voor Nadine Depiesse. Nadine Depiesse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nadine Depiesse. Leave a respond for Nadine Depiesse. Nadine Depiesse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nadine Depiesse op de google maps. Adres en contacten Nadine Depiesse
Location of Nadine Depiesse on the google maps. Address and contacts of Nadine Depiesse

Andere gerelateerde bedrijven als come Nadine Depiesse Nadine Depiesse: CALENDRIERS E OLEFFE SPRL | Valvekens Jean & Guy | Schade E | Alain Bovy | metarc

Other related companies as Nadine Depiesse: CALENDRIERS E OLEFFE SPRL | Valvekens Jean & Guy | Schade E | Alain Bovy | metarc

Nadine Depiesse is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio B-6640 - Vaux-sur-Sure - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Nadine Depiesse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07052642822. Het bedrijf Nadine Depiesse bevindt zich op het adres: Remoiville 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Nadine Depiesse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nadine Depiesse is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nadine Depiesse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nadine Depiesse, openstaande posities, locatie van Nadine Depiesse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nadine Depiesse is a company, that was registered 1993 in B-6640 - Vaux-sur-Sure - Belgium region, Belgium. Full name of company is Nadine Depiesse, company assigned to the tax number BE07052642822. The company Nadine Depiesse is located at the address: Remoiville 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Nadine Depiesse were not found.
The main activity of Nadine Depiesse is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nadine Depiesse is not available. You also can look at reviews of Nadine Depiesse, open positions, location of Nadine Depiesse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nadine Depiesse, B-6640 - Vaux-sur-Sure - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nadine Depiesse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nadine Depiesse, B-6640 - Vaux-sur-Sure - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nadine Depiesse, employees, financial statistics.