NOVI,ALBERTO

Contactgegevens NOVI,ALBERTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOVI,ALBERTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOVI,ALBERTO

Regio (region): BRUSSELS BRUSSELS - BE, België

Adres (address): Avenue Tervuren 152, België

Telefoon (phone): +32 476 706930 +32 476 706930

Fax (fax): +32 (61) 843-51-31 +32 (61) 843-51-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOVI,ALBERTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOVI,ALBERTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOVI,ALBERTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOVI,ALBERTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOVI,ALBERTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOVI,ALBERTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOVI,ALBERTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOVI,ALBERTO
Products information NOVI,ALBERTO

BTW identificatienummer (tax): BE06370391845
Ondernemingsnummer: 6890869140
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NOVI,ALBERTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOVI,ALBERTO
(Get full report from official database of BE for NOVI,ALBERTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOVI,ALBERTO
Addition kinds of activities for NOVI,ALBERTO

515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
26530201. Dozen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, solid fiber: made from purchased materials
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic

Werken bij NOVI,ALBERTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOVI,ALBERTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOVI,ALBERTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOVI,ALBERTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

Zoek naar antwoorden van NOVI,ALBERTO in sociale netwerken
Look for responds of NOVI,ALBERTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOVI,ALBERTO. Laat een reactie achter voor NOVI,ALBERTO. NOVI,ALBERTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOVI,ALBERTO. Leave a respond for NOVI,ALBERTO. NOVI,ALBERTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOVI,ALBERTO op de google maps. Adres en contacten NOVI,ALBERTO
Location of NOVI,ALBERTO on the google maps. Address and contacts of NOVI,ALBERTO

Andere gerelateerde bedrijven als come NOVI,ALBERTO NOVI,ALBERTO: Jacobs Gebr | Logibel SPRL | Jardiplast SA | Containerdienst Van Roy NV | LaserConstruct

Other related companies as NOVI,ALBERTO: Jacobs Gebr | Logibel SPRL | Jardiplast SA | Containerdienst Van Roy NV | LaserConstruct

NOVI,ALBERTO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BRUSSELS - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is NOVI,ALBERTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06370391845. Het bedrijf NOVI,ALBERTO bevindt zich op het adres: Avenue Tervuren 152. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NOVI,ALBERTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOVI,ALBERTO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOVI,ALBERTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOVI,ALBERTO, openstaande posities, locatie van NOVI,ALBERTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOVI,ALBERTO is a company, that was registered 2005 in BRUSSELS BRUSSELS - BE region, Belgium. Full name of company is NOVI,ALBERTO, company assigned to the tax number BE06370391845. The company NOVI,ALBERTO is located at the address: Avenue Tervuren 152. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NOVI,ALBERTO were not found.
The main activity of NOVI,ALBERTO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NOVI,ALBERTO is not available. You also can look at reviews of NOVI,ALBERTO, open positions, location of NOVI,ALBERTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOVI,ALBERTO, BRUSSELS BRUSSELS - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOVI,ALBERTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOVI,ALBERTO, BRUSSELS BRUSSELS - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOVI,ALBERTO, employees, financial statistics.