NOURDINE, CHAIBAI

Contactgegevens NOURDINE, CHAIBAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOURDINE, CHAIBAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOURDINE, CHAIBAI

Regio (region): CHARLEROI MONCEAU 6031 - BE, België

Adres (address): place albert 1, België

Telefoon (phone): 003271303130 003271303130

Fax (fax): +32 (51) 910-53-45 +32 (51) 910-53-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOURDINE, CHAIBAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOURDINE, CHAIBAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOURDINE, CHAIBAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOURDINE, CHAIBAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOURDINE, CHAIBAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOURDINE, CHAIBAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOURDINE, CHAIBAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOURDINE, CHAIBAI
Products information NOURDINE, CHAIBAI

BTW identificatienummer (tax): BE01126068115
Ondernemingsnummer: 4698547363
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NOURDINE, CHAIBAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOURDINE, CHAIBAI
(Get full report from official database of BE for NOURDINE, CHAIBAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOURDINE, CHAIBAI
Addition kinds of activities for NOURDINE, CHAIBAI

249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
20660304. Chocoladecoating en siroop | Chocolate coatings and syrup
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
38430209. Impressiemateriaal, tandheelkunde | Impression material, dental
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
50920204. poppen | Dolls

Werken bij NOURDINE, CHAIBAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOURDINE, CHAIBAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOURDINE, CHAIBAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOURDINE, CHAIBAI. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van NOURDINE, CHAIBAI in sociale netwerken
Look for responds of NOURDINE, CHAIBAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOURDINE, CHAIBAI. Laat een reactie achter voor NOURDINE, CHAIBAI. NOURDINE, CHAIBAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOURDINE, CHAIBAI. Leave a respond for NOURDINE, CHAIBAI. NOURDINE, CHAIBAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOURDINE, CHAIBAI op de google maps. Adres en contacten NOURDINE, CHAIBAI
Location of NOURDINE, CHAIBAI on the google maps. Address and contacts of NOURDINE, CHAIBAI

Andere gerelateerde bedrijven als come NOURDINE, CHAIBAI NOURDINE, CHAIBAI: T & M Systems BVBA | Cleaning V.J. | WSM Motorhomes NV | WILLY BRAILLARD SA | IBL-DIGICON

Other related companies as NOURDINE, CHAIBAI: T & M Systems BVBA | Cleaning V.J. | WSM Motorhomes NV | WILLY BRAILLARD SA | IBL-DIGICON

NOURDINE, CHAIBAI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio CHARLEROI MONCEAU 6031 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is NOURDINE, CHAIBAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01126068115. Het bedrijf NOURDINE, CHAIBAI bevindt zich op het adres: place albert 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 798,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NOURDINE, CHAIBAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOURDINE, CHAIBAI is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOURDINE, CHAIBAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOURDINE, CHAIBAI, openstaande posities, locatie van NOURDINE, CHAIBAI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOURDINE, CHAIBAI is a company, that was registered 1999 in CHARLEROI MONCEAU 6031 - BE region, Belgium. Full name of company is NOURDINE, CHAIBAI, company assigned to the tax number BE01126068115. The company NOURDINE, CHAIBAI is located at the address: place albert 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 798,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NOURDINE, CHAIBAI were not found.
The main activity of NOURDINE, CHAIBAI is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NOURDINE, CHAIBAI is not available. You also can look at reviews of NOURDINE, CHAIBAI, open positions, location of NOURDINE, CHAIBAI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOURDINE, CHAIBAI, CHARLEROI MONCEAU 6031 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOURDINE, CHAIBAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOURDINE, CHAIBAI, CHARLEROI MONCEAU 6031 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOURDINE, CHAIBAI, employees, financial statistics.