NEYT,CHRISTIAN

Contactgegevens NEYT,CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEYT,CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEYT,CHRISTIAN

Regio (region): 1160 BRUSSELS BRUSSELS 1160 - BE, België

Adres (address): Bd.Des Invalides 171/9, België

Telefoon (phone): 32476896715 32476896715

Fax (fax): +32 (63) 867-70-57 +32 (63) 867-70-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEYT,CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEYT,CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEYT,CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEYT,CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEYT,CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEYT,CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEYT,CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEYT,CHRISTIAN
Products information NEYT,CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE01488616943
Ondernemingsnummer: 9253479003
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NEYT,CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEYT,CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for NEYT,CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEYT,CHRISTIAN
Addition kinds of activities for NEYT,CHRISTIAN

299901. Cokes | Coke
357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
23539909. Opera hoeden | Opera hats
28999904. blauwen | Bluing
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
57190601. spiegels | Mirrors
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij NEYT,CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEYT,CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEYT,CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEYT,CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van NEYT,CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of NEYT,CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEYT,CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor NEYT,CHRISTIAN. NEYT,CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEYT,CHRISTIAN. Leave a respond for NEYT,CHRISTIAN. NEYT,CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEYT,CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten NEYT,CHRISTIAN
Location of NEYT,CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of NEYT,CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come NEYT,CHRISTIAN NEYT,CHRISTIAN: GENERAL ELECTRIC/ IMPENS ELEKTRO | FRB | Den Kleyne Doorenboon (In) | Hainaut Maintenance S.A. | Nikolay Dentchev

Other related companies as NEYT,CHRISTIAN: GENERAL ELECTRIC/ IMPENS ELEKTRO | FRB | Den Kleyne Doorenboon (In) | Hainaut Maintenance S.A. | Nikolay Dentchev

NEYT,CHRISTIAN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio 1160 BRUSSELS BRUSSELS 1160 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is NEYT,CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01488616943. Het bedrijf NEYT,CHRISTIAN bevindt zich op het adres: Bd.Des Invalides 171/9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NEYT,CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEYT,CHRISTIAN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEYT,CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEYT,CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van NEYT,CHRISTIAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEYT,CHRISTIAN is a company, that was registered 1992 in 1160 BRUSSELS BRUSSELS 1160 - BE region, Belgium. Full name of company is NEYT,CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE01488616943. The company NEYT,CHRISTIAN is located at the address: Bd.Des Invalides 171/9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NEYT,CHRISTIAN were not found.
The main activity of NEYT,CHRISTIAN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NEYT,CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of NEYT,CHRISTIAN, open positions, location of NEYT,CHRISTIAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEYT,CHRISTIAN, 1160 BRUSSELS BRUSSELS 1160 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEYT,CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEYT,CHRISTIAN, 1160 BRUSSELS BRUSSELS 1160 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEYT,CHRISTIAN, employees, financial statistics.