N.V. Pepe Jeans Belgium S.A

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • N.V. Pepe Jeans Belgium S.A
Private companiesEating and Drinking Places • N.V. Pepe Jeans Belgium S.A

Contactgegevens N.V. Pepe Jeans Belgium S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N.V. Pepe Jeans Belgium S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

N.V. Pepe Jeans Belgium S.A

Regio (region): Brussel, BR B-1080 - BE, België

Adres (address): Leopold II laan 184d, België

Telefoon (phone): 32 2 411 14 14 32 2 411 14 14

Fax (fax): +32 (87) 852-19-23 +32 (87) 852-19-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N.V. Pepe Jeans Belgium S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N.V. Pepe Jeans Belgium S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N.V. Pepe Jeans Belgium S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N.V. Pepe Jeans Belgium S.A
Products information N.V. Pepe Jeans Belgium S.A

BTW identificatienummer (tax): BE04735076904
Ondernemingsnummer: 2177185058
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in N.V. Pepe Jeans Belgium S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N.V. Pepe Jeans Belgium S.A
(Get full report from official database of BE for N.V. Pepe Jeans Belgium S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor N.V. Pepe Jeans Belgium S.A
Addition kinds of activities for N.V. Pepe Jeans Belgium S.A

5162. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
306915. Rubber hardware | Rubber hardware
606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
34629907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, ferro | Mechanical power transmission forgings, ferrous
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist

Werken bij N.V. Pepe Jeans Belgium S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N.V. Pepe Jeans Belgium S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van N.V. Pepe Jeans Belgium S.A in sociale netwerken
Look for responds of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. Laat een reactie achter voor N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. N.V. Pepe Jeans Belgium S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. Leave a respond for N.V. Pepe Jeans Belgium S.A. N.V. Pepe Jeans Belgium S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N.V. Pepe Jeans Belgium S.A op de google maps. Adres en contacten N.V. Pepe Jeans Belgium S.A
Location of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A on the google maps. Address and contacts of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come N.V. Pepe Jeans Belgium S.A N.V. Pepe Jeans Belgium S.A: Target Power Group SA | Lestarquy E SPRL | MIRORLUX NV | Devis | Forges De Zeebrugge S.A.

Other related companies as N.V. Pepe Jeans Belgium S.A: Target Power Group SA | Lestarquy E SPRL | MIRORLUX NV | Devis | Forges De Zeebrugge S.A.

N.V. Pepe Jeans Belgium S.A is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel, BR B-1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04735076904. Het bedrijf N.V. Pepe Jeans Belgium S.A bevindt zich op het adres: Leopold II laan 184d. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in N.V. Pepe Jeans Belgium S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N.V. Pepe Jeans Belgium S.A is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N.V. Pepe Jeans Belgium S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, openstaande posities, locatie van N.V. Pepe Jeans Belgium S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N.V. Pepe Jeans Belgium S.A is a company, that was registered 1991 in Brussel, BR B-1080 - BE region, Belgium. Full name of company is N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, company assigned to the tax number BE04735076904. The company N.V. Pepe Jeans Belgium S.A is located at the address: Leopold II laan 184d. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in N.V. Pepe Jeans Belgium S.A were not found.
The main activity of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A is not available. You also can look at reviews of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, open positions, location of N.V. Pepe Jeans Belgium S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, Brussel, BR B-1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, Brussel, BR B-1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N.V. Pepe Jeans Belgium S.A, employees, financial statistics.