N.V. Eurodaq S.A

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • N.V. Eurodaq S.A
Private companiesTransportation by Air • N.V. Eurodaq S.A

Contactgegevens N.V. Eurodaq S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N.V. Eurodaq S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

N.V. Eurodaq S.A

Regio (region): Antwerpen, Antwerpen 2000 - BE, België

Adres (address): Ankerrui 9, België

Telefoon (phone): 32 (0)3 201 53 10 32 (0)3 201 53 10

Fax (fax): 32 (0)3 201 53 11 32 (0)3 201 53 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N.V. Eurodaq S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N.V. Eurodaq S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N.V. Eurodaq S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N.V. Eurodaq S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N.V. Eurodaq S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N.V. Eurodaq S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N.V. Eurodaq S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N.V. Eurodaq S.A
Products information N.V. Eurodaq S.A

BTW identificatienummer (tax): BE04760345458
Ondernemingsnummer: 3885559082
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in N.V. Eurodaq S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N.V. Eurodaq S.A
(Get full report from official database of BE for N.V. Eurodaq S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor N.V. Eurodaq S.A
Addition kinds of activities for N.V. Eurodaq S.A

782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
51599910. Maïskalken | Corn husks
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij N.V. Eurodaq S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N.V. Eurodaq S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N.V. Eurodaq S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N.V. Eurodaq S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van N.V. Eurodaq S.A in sociale netwerken
Look for responds of N.V. Eurodaq S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor N.V. Eurodaq S.A. Laat een reactie achter voor N.V. Eurodaq S.A. N.V. Eurodaq S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N.V. Eurodaq S.A. Leave a respond for N.V. Eurodaq S.A. N.V. Eurodaq S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N.V. Eurodaq S.A op de google maps. Adres en contacten N.V. Eurodaq S.A
Location of N.V. Eurodaq S.A on the google maps. Address and contacts of N.V. Eurodaq S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come N.V. Eurodaq S.A N.V. Eurodaq S.A: Petit N | PUBLICA INTERNATIONAL | Atelier (l') | Elfac SPRL | Jan Spilliaert

Other related companies as N.V. Eurodaq S.A: Petit N | PUBLICA INTERNATIONAL | Atelier (l') | Elfac SPRL | Jan Spilliaert

N.V. Eurodaq S.A is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, Antwerpen 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is N.V. Eurodaq S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04760345458. Het bedrijf N.V. Eurodaq S.A bevindt zich op het adres: Ankerrui 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in N.V. Eurodaq S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N.V. Eurodaq S.A is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N.V. Eurodaq S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N.V. Eurodaq S.A, openstaande posities, locatie van N.V. Eurodaq S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N.V. Eurodaq S.A is a company, that was registered 2018 in Antwerpen, Antwerpen 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is N.V. Eurodaq S.A, company assigned to the tax number BE04760345458. The company N.V. Eurodaq S.A is located at the address: Ankerrui 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in N.V. Eurodaq S.A were not found.
The main activity of N.V. Eurodaq S.A is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of N.V. Eurodaq S.A is not available. You also can look at reviews of N.V. Eurodaq S.A, open positions, location of N.V. Eurodaq S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N.V. Eurodaq S.A, Antwerpen, Antwerpen 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N.V. Eurodaq S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N.V. Eurodaq S.A, Antwerpen, Antwerpen 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N.V. Eurodaq S.A, employees, financial statistics.