Multi Advanced Technical Services BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Multi Advanced Technical Services BVBA
Private companiesCommunications • Multi Advanced Technical Services BVBA

Contactgegevens Multi Advanced Technical Services BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multi Advanced Technical Services BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multi Advanced Technical Services BVBA

Regio (region): Strombeek-Bever BRABANT B-1853 - BE, België

Adres (address): Sint-Amandsstraat 112D, België

Telefoon (phone): +3223057015 +3223057015

Fax (fax): +32 (53) 814-88-87 +32 (53) 814-88-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multi Advanced Technical Services BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multi Advanced Technical Services BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multi Advanced Technical Services BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multi Advanced Technical Services BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multi Advanced Technical Services BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multi Advanced Technical Services BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multi Advanced Technical Services BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multi Advanced Technical Services BVBA
Products information Multi Advanced Technical Services BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09813781738
Ondernemingsnummer: 5009185791
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Multi Advanced Technical Services BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multi Advanced Technical Services BVBA
(Get full report from official database of BE for Multi Advanced Technical Services BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multi Advanced Technical Services BVBA
Addition kinds of activities for Multi Advanced Technical Services BVBA

308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
20150906. Worst, pluimvee | Sausage, poultry
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement

Werken bij Multi Advanced Technical Services BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multi Advanced Technical Services BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multi Advanced Technical Services BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multi Advanced Technical Services BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van Multi Advanced Technical Services BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Multi Advanced Technical Services BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multi Advanced Technical Services BVBA. Laat een reactie achter voor Multi Advanced Technical Services BVBA. Multi Advanced Technical Services BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multi Advanced Technical Services BVBA. Leave a respond for Multi Advanced Technical Services BVBA. Multi Advanced Technical Services BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multi Advanced Technical Services BVBA op de google maps. Adres en contacten Multi Advanced Technical Services BVBA
Location of Multi Advanced Technical Services BVBA on the google maps. Address and contacts of Multi Advanced Technical Services BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Multi Advanced Technical Services BVBA Multi Advanced Technical Services BVBA: GYPROC BENELUX NV | Comparex Information Systems | L V D Company NV | Schrijnwerkerij Hugo De Neef N.V. | Management Information sa

Other related companies as Multi Advanced Technical Services BVBA: GYPROC BENELUX NV | Comparex Information Systems | L V D Company NV | Schrijnwerkerij Hugo De Neef N.V. | Management Information sa

Multi Advanced Technical Services BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Strombeek-Bever BRABANT B-1853 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Multi Advanced Technical Services BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09813781738. Het bedrijf Multi Advanced Technical Services BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Amandsstraat 112D. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Multi Advanced Technical Services BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Multi Advanced Technical Services BVBA is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multi Advanced Technical Services BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multi Advanced Technical Services BVBA, openstaande posities, locatie van Multi Advanced Technical Services BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Multi Advanced Technical Services BVBA is a company, that was registered 1993 in Strombeek-Bever BRABANT B-1853 - BE region, Belgium. Full name of company is Multi Advanced Technical Services BVBA, company assigned to the tax number BE09813781738. The company Multi Advanced Technical Services BVBA is located at the address: Sint-Amandsstraat 112D. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Multi Advanced Technical Services BVBA were not found.
The main activity of Multi Advanced Technical Services BVBA is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Multi Advanced Technical Services BVBA is not available. You also can look at reviews of Multi Advanced Technical Services BVBA, open positions, location of Multi Advanced Technical Services BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multi Advanced Technical Services BVBA, Strombeek-Bever BRABANT B-1853 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multi Advanced Technical Services BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multi Advanced Technical Services BVBA, Strombeek-Bever BRABANT B-1853 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multi Advanced Technical Services BVBA, employees, financial statistics.