Mr Nicolas Blieck

Contactgegevens Mr Nicolas Blieck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mr Nicolas Blieck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mr Nicolas Blieck

Regio (region): Rhodes St Genese BE 1640 - BE, België

Adres (address): 26 av. Bel Horizon - 1640 Rhodes St - Genese - Belgique, België

Telefoon (phone): +32 2 3583221 +32 2 3583221

Fax (fax): +32 2 3585243 +32 2 3585243

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mr Nicolas Blieck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mr Nicolas Blieck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mr Nicolas Blieck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mr Nicolas Blieck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mr Nicolas Blieck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mr Nicolas Blieck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mr Nicolas Blieck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mr Nicolas Blieck
Products information Mr Nicolas Blieck

BTW identificatienummer (tax): BE03965484619
Ondernemingsnummer: 2776489257
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Mr Nicolas Blieck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mr Nicolas Blieck
(Get full report from official database of BE for Mr Nicolas Blieck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mr Nicolas Blieck
Addition kinds of activities for Mr Nicolas Blieck

01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives

Werken bij Mr Nicolas Blieck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mr Nicolas Blieck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mr Nicolas Blieck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mr Nicolas Blieck. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Beitser (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

Zoek naar antwoorden van Mr Nicolas Blieck in sociale netwerken
Look for responds of Mr Nicolas Blieck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mr Nicolas Blieck. Laat een reactie achter voor Mr Nicolas Blieck. Mr Nicolas Blieck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mr Nicolas Blieck. Leave a respond for Mr Nicolas Blieck. Mr Nicolas Blieck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mr Nicolas Blieck op de google maps. Adres en contacten Mr Nicolas Blieck
Location of Mr Nicolas Blieck on the google maps. Address and contacts of Mr Nicolas Blieck

Andere gerelateerde bedrijven als come Mr Nicolas Blieck Mr Nicolas Blieck: Decomac NV | Mons Nautic SA | Plastics Wauters S.A. | Dewijngaert, Wim | BTM Europe BVBA

Other related companies as Mr Nicolas Blieck: Decomac NV | Mons Nautic SA | Plastics Wauters S.A. | Dewijngaert, Wim | BTM Europe BVBA

Mr Nicolas Blieck is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Rhodes St Genese BE 1640 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mr Nicolas Blieck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03965484619. Het bedrijf Mr Nicolas Blieck bevindt zich op het adres: 26 av. Bel Horizon - 1640 Rhodes St - Genese - Belgique. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Mr Nicolas Blieck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mr Nicolas Blieck is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mr Nicolas Blieck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mr Nicolas Blieck, openstaande posities, locatie van Mr Nicolas Blieck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mr Nicolas Blieck is a company, that was registered 2009 in Rhodes St Genese BE 1640 - BE region, Belgium. Full name of company is Mr Nicolas Blieck, company assigned to the tax number BE03965484619. The company Mr Nicolas Blieck is located at the address: 26 av. Bel Horizon - 1640 Rhodes St - Genese - Belgique. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Mr Nicolas Blieck were not found.
The main activity of Mr Nicolas Blieck is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mr Nicolas Blieck is not available. You also can look at reviews of Mr Nicolas Blieck, open positions, location of Mr Nicolas Blieck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mr Nicolas Blieck, Rhodes St Genese BE 1640 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mr Nicolas Blieck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mr Nicolas Blieck, Rhodes St Genese BE 1640 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mr Nicolas Blieck, employees, financial statistics.