Nuyens,Jasper

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Nuyens,Jasper
Private companiesMetal Mining • Nuyens,Jasper

Contactgegevens Nuyens,Jasper: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nuyens,Jasper: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nuyens,Jasper

Regio (region): Lichtaart Lichtaart - BE, België

Adres (address): Olmenlaan 15, België

Telefoon (phone): +32 (10) 672-10-14 +32 (10) 672-10-14

Fax (fax): +32 16 207973 +32 16 207973

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nuyens,Jasper: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nuyens,Jasper"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nuyens,Jasper"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nuyens,Jasper, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nuyens,Jasper. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nuyens,Jasper, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nuyens,Jasper. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nuyens,Jasper
Products information Nuyens,Jasper

BTW identificatienummer (tax): BE05047637939
Ondernemingsnummer: 9417724609
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Nuyens,Jasper zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nuyens,Jasper
(Get full report from official database of BE for Nuyens,Jasper)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nuyens,Jasper
Addition kinds of activities for Nuyens,Jasper

078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
14110105. Marmeren, afmeting-steengroeven | Marble, dimension-quarrying
20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
50720402. Staples | Staples
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
91210000. Wetgevende instanties | Legislative bodies

Werken bij Nuyens,Jasper: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nuyens,Jasper: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nuyens,Jasper. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nuyens,Jasper. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Nuyens,Jasper in sociale netwerken
Look for responds of Nuyens,Jasper in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nuyens,Jasper. Laat een reactie achter voor Nuyens,Jasper. Nuyens,Jasper bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nuyens,Jasper. Leave a respond for Nuyens,Jasper. Nuyens,Jasper on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nuyens,Jasper op de google maps. Adres en contacten Nuyens,Jasper
Location of Nuyens,Jasper on the google maps. Address and contacts of Nuyens,Jasper

Andere gerelateerde bedrijven als come Nuyens,Jasper Nuyens,Jasper: CARLO GERARD & CIE SA | Alutherm International | ADVITAM ADVERTISING | Plastiques Obra SA | BOSMANS, JAN

Other related companies as Nuyens,Jasper: CARLO GERARD & CIE SA | Alutherm International | ADVITAM ADVERTISING | Plastiques Obra SA | BOSMANS, JAN

Nuyens,Jasper is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lichtaart Lichtaart - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Nuyens,Jasper, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05047637939. Het bedrijf Nuyens,Jasper bevindt zich op het adres: Olmenlaan 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Nuyens,Jasper zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nuyens,Jasper is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nuyens,Jasper is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nuyens,Jasper, openstaande posities, locatie van Nuyens,Jasper op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nuyens,Jasper is a company, that was registered 1997 in Lichtaart Lichtaart - BE region, Belgium. Full name of company is Nuyens,Jasper, company assigned to the tax number BE05047637939. The company Nuyens,Jasper is located at the address: Olmenlaan 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Nuyens,Jasper were not found.
The main activity of Nuyens,Jasper is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nuyens,Jasper is not available. You also can look at reviews of Nuyens,Jasper, open positions, location of Nuyens,Jasper on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nuyens,Jasper, Lichtaart Lichtaart - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nuyens,Jasper, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nuyens,Jasper, Lichtaart Lichtaart - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nuyens,Jasper, employees, financial statistics.