Notenbaert bvba

Contactgegevens Notenbaert bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Notenbaert bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Notenbaert bvba

Regio (region): St Pauwels, 9170 - BE, België

Adres (address): Zandstraat 189, België

Telefoon (phone): 32.3.7899321 32.3.7899321

Fax (fax): 32.3.7891649 32.3.7891649

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Notenbaert bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Notenbaert bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Notenbaert bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Notenbaert bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Notenbaert bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Notenbaert bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Notenbaert bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Notenbaert bvba
Products information Notenbaert bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09848663330
Ondernemingsnummer: 1008789062
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Notenbaert bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Notenbaert bvba
(Get full report from official database of BE for Notenbaert bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Notenbaert bvba
Addition kinds of activities for Notenbaert bvba

553101. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
22699901. Doekmakerij, voor de handel | Cloth mending, for the trade
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij Notenbaert bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Notenbaert bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Notenbaert bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Notenbaert bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Notenbaert bvba in sociale netwerken
Look for responds of Notenbaert bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Notenbaert bvba. Laat een reactie achter voor Notenbaert bvba. Notenbaert bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Notenbaert bvba. Leave a respond for Notenbaert bvba. Notenbaert bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Notenbaert bvba op de google maps. Adres en contacten Notenbaert bvba
Location of Notenbaert bvba on the google maps. Address and contacts of Notenbaert bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Notenbaert bvba Notenbaert bvba: Disi Informatique SPRL | NIAS BVBA | JACOBS Frères | ESSEC TELECOM CENTER NV | NETCO INTERNATIONAL BVBA

Other related companies as Notenbaert bvba: Disi Informatique SPRL | NIAS BVBA | JACOBS Frères | ESSEC TELECOM CENTER NV | NETCO INTERNATIONAL BVBA

Notenbaert bvba is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio St Pauwels, 9170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Notenbaert bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09848663330. Het bedrijf Notenbaert bvba bevindt zich op het adres: Zandstraat 189. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 291,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Notenbaert bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Notenbaert bvba is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Notenbaert bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Notenbaert bvba, openstaande posities, locatie van Notenbaert bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Notenbaert bvba is a company, that was registered 2004 in St Pauwels, 9170 - BE region, Belgium. Full name of company is Notenbaert bvba, company assigned to the tax number BE09848663330. The company Notenbaert bvba is located at the address: Zandstraat 189. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 291,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Notenbaert bvba were not found.
The main activity of Notenbaert bvba is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Notenbaert bvba is not available. You also can look at reviews of Notenbaert bvba, open positions, location of Notenbaert bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Notenbaert bvba, St Pauwels, 9170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Notenbaert bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Notenbaert bvba, St Pauwels, 9170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Notenbaert bvba, employees, financial statistics.