BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc
Private companiesMotor Freight Transportation • BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc

Contactgegevens BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc: address, phone, fax, email, website, opening hours

BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Woluwedal 60,1200, België

Telefoon (phone): 02 778 01 00 02 778 01 00

Fax (fax): +32 (65) 736-84-28 +32 (65) 736-84-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc
Products information BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc

BTW identificatienummer (tax): BE01390289306
Ondernemingsnummer: 5931762695
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc
(Get full report from official database of BE for BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc)

Aanvulling soorten activiteiten voor BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc
Addition kinds of activities for BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc

171199. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
13899917. Roustabout service | Roustabout service
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
35440103. Sterfveren | Die springs

Werken bij BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc in sociale netwerken
Look for responds of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc in social networks

Lees alle opmerkingen voor BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. Laat een reactie achter voor BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. Leave a respond for BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc. BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc op de google maps. Adres en contacten BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc
Location of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc on the google maps. Address and contacts of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc

Andere gerelateerde bedrijven als come BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc: COUDERE-GEO SERVICE | Anthonissen B.V.B.A. | International Sales N.V. | Alex Vangrootenbruel | BARREZ DIRK

Other related companies as BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc: COUDERE-GEO SERVICE | Anthonissen B.V.B.A. | International Sales N.V. | Alex Vangrootenbruel | BARREZ DIRK

BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390289306. Het bedrijf BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc bevindt zich op het adres: Woluwedal 60,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, openstaande posities, locatie van BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc is a company, that was registered 2015 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, company assigned to the tax number BE01390289306. The company BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc is located at the address: Woluwedal 60,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc were not found.
The main activity of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc is not available. You also can look at reviews of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, open positions, location of BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BDO BEDRIJFSREVISOREN bcv-REVISEURS D'ENTREPRISES scc, employees, financial statistics.